Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Naprosto nesouhlasím s hodnocením tohoto zapšklého jedince (tedy Vlka)!

Jemi 70 let a netvrdím, že je Michal David můj oblíbený zpěvák. Za tu dobu co ho nám, měl hodně oblíbených písniček, kterými udělal spoustě jiných lidí radost (občas i mně :-)) Myslím, že si si za svou celoživotní práci to vyznamenání zaslouží a zřejmě by si ho zasloužil i v tom případě, kdyby nespáchal nic jiného, než spartakiádní skladbu Poupata.

5 5
možnosti
TB

Kašparkiádní Poupata :-/Rv

3 1
možnosti
Foto

No Davideee;-€Tady Ti karmu nedám, já mám písničky Davida ráda, vyrostla jsem na nich a jeho hudba k muzikálům je taky fajn;-O A když člověk, kterej zabije v protisměru na dálnici mladýho kluka (a jeho rodina okradla stát o stovky milionů), může mít pohřeb v centru Prahy jakej plánujou, tak mě nějaké vyznamenání nerozčiluje. Je to tu jak v Kocourkově!!! A to jsem si myslela, že u tchýně v Kalábriii byl bordel!!! Jo a já to Míšovi přeju ... tak mě teď klidně sežerte :-P

7 5
možnosti
KD

K26a28r85e38l 58D45r82d38a

12. 10. 2018 14:08

Tak Michal David patří do této rodiny a bude zcela jistě pochodovat na Vinohradech za kočárem. Kocourkovem u nás je, že David s klidem ještě i dnes hraje pro bezpočet fandů a jeho bratránek v klídku jezdí autem a pak kočárem. No a Zeman k tomu kočáru přidá metál za zásluhy o republiku. ;-)

Samopožírání Vám nezávidím.

Jednání Zemana je zcela nepochopitelné. Patrně provokatér, první troll české společnosti. Všichni slušní lidé se za Hrad musí stydět.

10 2
možnosti
KD

K50a60r51e91l 66D10r12d56a

12. 10. 2018 6:41

Proboha, tady nikdo nesledoval Katovnu? Najděte si kritiku Františka Janečka. Kmotr mafie ovládající český šoubyznys. Agentura Gott - Janeček... Proč asi máme v TV 40 let pořád jen Gotta, Vondráčkovou, Davida? Kroky kmotra Janečka jedou vesele dál na pozadí toho, kdo smí v Česku zpívat a kdo ne.

Otřesné je, že se každý z branže bojí říct proti Janečkovi křivé slovo. Už by si neškrtl. Tak se všichni usmívají a dělají, že je to v pořádku. Byznys je byznys.

Kritici uvádí, jak Janeček spolupracoval s KSČ na správné normalizační kultuře. Jeho cirkus měl dveře otevřené. Jiní ne. Přímo Janeček stál u zákazů pro umělce, co u něho spadli na černou listinu. David byl z řady jeho zpěváků hlavní tváří výkladní skříně socialistického popu. Tady nejde až tak o pokleslou úroveň kazící náš vkus. Tady jde hlavně o mafiánské praktiky, kdy nikdo jiný v TV být nemohl.

Janečkovi, Kočkovi, Kludští... světské rodiny. Kolotočáři a mafie světských ovládají český šoubyznys. David uvádí pro média, že je světský. Ostatně, veleslavné pohřby, Kočkovi jsou jeho bratranci. (Zda je Janeček z rodu Janečků - o tom jsem našel jen dohady. Nejspíš ano.)

Pokud Zeman oceňuje své příznivce, tak osobou Davida oceňuje mafii Kočky a Janečka za zásluhy o Českou republiku a stávající Hrad. Otřes. Prezident ČR velebí mafii. Což k Rusku a Číně pasuje jedna radost. Hradní poupátko. Rv:-P

23 1
možnosti
LP

Grafoman Drda a jeho žlučovité výblitky jsou k smíchu!!!

1 3
možnosti
MJ

U Zemana mě neustále překvapuje ta jeho posedlost hvězdami socialistické popmusic.

7 1
možnosti
LP

Kolik je vám let? Na mládí se dobře vzpomíná... ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
PK

Vy máte starosti.

V zásadě s vámi sice souhlasím. Michala Davida nemusím a jeho písničky se mi veskrze hnusí. Jenže taktéž je pravda, že když se koná nějaká oslava či akce, najde se opravdu hodně mích vrstevníků, kteří si jeho písničky zvesela notují. Nemluvě o tom, že když se koná jeho koncert, pořád se najde hodně těch, kteří si vstupenku nejenže koupí, ale dokonce na ten koncert i jdou. A to prosím dobrovolně.

Není moc těch, kteří by i po tolika letech, dokázali celkem slušně zaplnit sál. A z tohoto důvodu mám za to, že si tu svou medaili i zaslouží.

8 6
možnosti
MB

Tak tvích vrstevníků se možná najde hodně, ale MÝCH rozhodně NE.

6 3
možnosti
AV

A56d38a13m 76V75í78c38h76a

11. 10. 2018 1:20

pro mě za mě ať to dá třeba maxipsu fíkovi

1 2
možnosti
MB

Ten by si ji zasloužil určitě víc.

8 1
možnosti
PHH

Ať mu dají Státního umělce, Zasloužilého umělce, nebo Diskotékového panoptikálního nonstop umělce nebo Zlatou lyru, to je otázkou vkusu, ale státní vyznamenání Za zásluhy o stát za to, že že se zasloužil o současného prezidenta?

13 0
možnosti
Foto

přej a bude ti přánoR^;-)ale chápu a souhlasím, na druhé straně když vzpomenu kdo všechno ho už dostal:-/

2 1
možnosti
MK

Tak dovolil bych si (ač jsem kovaný rocker) nesouhlasit. Zaprvé státní vyznamenání dnes nedostávají jen hrdinové, to by se jich moc neudalo. A za druhé Michal David je, odhlédneme li od jeho opravdu hrůzných popových začátků (ty "hity" a jejich aranžmá však měl většinou stejně na "svědomí" principál Janeček), celkem solidní muzikant a hudební skladatel. A pokud vím, tak i slušný člověk. Takže proč ne?

4 4
možnosti
JK

Tak já asi vím, proč zrovna u Michala Davida zní jasné "ano"!

Je tu sice opravdu hodně a hodně solidnějších muzikantů a skladatelů..

a taky hodně solidnějších jiných umělců, nebo taky učitelů, vědců atd.

A povětšinou jsou stejně solidní, či spíše ještě solidnější než tento David.

Problémem ale je to, že ti solidnější nepodpořili Zemana při jeho velkém boji

o prezidentský úřad. A o to jde očividně Zemanovi především.

Takže proto tedy (bohužel) Michal David.

9 1
možnosti
JK

Řekl bych, že ovlivnil. Bohužel. :-/

3 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,29
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik