Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím s Markem, že články o sexu v těhle hicech jsou více méně zbytečné, protože prostě nemám na to, abych to nějak zásadně ocenil. Co se mne týče, nad 30 st. v ložnici jsem dobrovolně impotentní ( a jsem tomu vnitřně rád).

Karma R^

2 0
možnosti
DV

D79a78v26i87d 71V85l51k

31. 7. 2018 9:57

Chlapi jestli vy už nejste staří???;-D;-D;-D My do padesáti v těch teplech přímo ožíváme. Já když jedu s dodávkou ráno do práce podél cyklistické stezky, tak mám co dělat, abych se udržel v jízdním pruhu.;-D

6 0
možnosti
Foto

Tak já mám, Davide, několik dotazů:

1. Naše soudy už vyhlašují rozsudky s mastnými alimenty pro rozvedené manželky? Nějak jsem z textu vyrozuměl, že děti už měli dospělé a ty se musí o případné výživné hlásit samy, že?

2. A není to, že se jedna žena rozhodla žít s jinou ženou prostě to, že ani jedna z nich nebyla 96% a nikoli nějaké mužovo špinavé prádlo?

3. Samozřejmě, že pornoherci berou podpůrné prostředky. Tam žádné antidopingové komise nemají.

3 1
možnosti
Foto

Většinou na mínusy nereaguji. Ale tentokrát bych docela rád věděl, na který z těch tří, mnou specifikovaných bodů, pan Zabilanský tím mínusem reaguje.

Několik vět by to osvětlilo.

1 0
možnosti
Foto

Velmi pobavilo, trochu škodolibě;-):-) Karma

4 0
možnosti
MV

Vlcaku, ty zvire! Blog o sexu v takovejch hicech?

6 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,49
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik