Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Taková recyklovaná hádanka.

Do místnosti vešel předseda vlády, zloděj, lhář, podvodník, korupčník, mafián, intrikán, demagog, STBák.

Kolik osob vstoupilo do místnosti? :-/

1 0
možnosti
Foto

Tak si to spočítáme - Kalousek, Babiš, Fiala, Paroubek, Nečas, Dalík, Rath, Topolánek, Zeman, Klaus starší, duch Grosse, duch Havla... Zapomněl jsem na někoho? Á, pan Okamura se hlásí. Kdo přidá další...?

1 1
možnosti
AG

Pane Vlku, vaše blogy pro mne bývaly takovým příjemným pozastavením v dnešním uspěchaném, podivném světě... Než se z vás stal politický komentátor.

2 1
možnosti
DV

D67a35v77i65d 65V32l31k

13. 7. 2018 15:07

Myslím ,že jste ke mně trochu neféer.;-)

0 0
možnosti
MP

Já bych jenom doplnil k té komunistické straně. Spousta lidí se tu rozčiluje, že je to nedemokratická strana, ale dovolím si upozornit na to, že kdyby to tak bylo, bylo by možné ji jako takovou zažalovat a rozhodnutím soudu zakázat a zrušit. Protože se nic z toho nestalo, je třeba objektivně uznat, že se jedná o zcela legitimní politickou stranu, která je přítomna v našem parlamentu a jako taková má právo se případně účastnit na vládě, ať se nám to líbí nebo ne. Zde je samozřejmě chyba v tom, že hned po revoluci strana nebyla zakázána, ale nestalo se tak a tudíž je třeba to demokraticky přijmout. Jinak se nechováme demokraticky...

1 1
možnosti
TR

Nic jiného jsme od vás také nečekali, takže všed je v pořádku.

4 1
možnosti
Foto

I92v55a48n 55M22a90r95e43k

12. 7. 2018 14:00

Nemá vaši důvěru p.Vlku? A co my s tím? 8-o

6 2
možnosti
PR

P62a59v76e14l 72R31y90š81k32a

12. 7. 2018 13:06

Předpokládám že této vládě je to úplně jedno, jestli v ni máte důvěru.

8 2
možnosti
VB

Vždy to začíná a končí stejně. Někdo přichází jako spasitel (ne ten pes ze Simpsonů) a potom se ukáže, že je horší než ti, před nimiž chtěl zachraňovat.

2 0
možnosti
DV

D44a69v26i64d 92V20l37k

12. 7. 2018 12:06

Ještě bych chtěl říct jedno, nejvíc na světě by mně udělalo radost, kdybych se panu Babišovi musel omluvit ,že jsem mu nevěřil a on přitom skvěle ty čtyři roky vládl, ale on už jednou ve vládě byl a já mu prostě nevěřím. nevěřím tomu ,že jeho motivace je čestná a ne jen ochrana vlastních ekonomických zájmů. A po té co jsem viděl ten jeho včerejší výstup s Kalouskem, tak je definitivně jasné , že míříme na Balkán. A děkuji za slušnou diskusi ,vážím si toho!:-)

13 1
možnosti
Foto

Davide, ono mu primárně nejde o ochranu jeho ekonomických zájmů. Jemu jde o to, aby nemusel do lochu.

1 3
možnosti
JZ

Moji důvěru taky nemá. Stejně jako všechny vlády předtím.

2 0
možnosti

Mojí také ne Davide. Jsem starý člověk a volil jsem od r.1994 dosud ODS. Se všemi jejími chybami, omyly a průšvihy. Tenkrát jsem žil v zahraničí a kvůli volbám jsem si zřídil v ČR trvalý pobyt. Nyní ODS jako druhá nejúspěšnější strana ve volbách na místo toho, aby šla z ANO do vládní koalice a tím dala ANO "mantinely" a Babišovi "udidla" zavinila se svým absolutně a prokazatelně neúspěšným "antibabišismem" tento stav, kdy se chopili velmi rádi příležitosti komunisté. Pan Fiala - šéf ODS tvrdí, že strana nemůže jít do vlády s Babišem a členská základna ANO (strana, která o parník vyhrála volby) tvrdí, že chce pochopitelně na post premiéra svého vůdce. To bylo a je pro ODS a pana Fialu nepochopitelné. ODS se svým vedením je plně zodpovědná za tento povolební stav a nikdo mi to nevymluví, přestože jsem byl její dlouholetý volič. Je mi líto Davide, že jestli se v tomto případě názorově rozcházíme, protože si Vás jako člověka a Vašeho postoje k životu velmi vážím, ale toto je můj pohled na věc a už předem vím jak to od diskutujících schytám.........

5 5
možnosti
TB

jojo, tak ti to shrňme - hned po volbách strany ODS, lidovci, STAN, Piráti a TOP09 prohlásily, že jdou do opozice, nikdo z nich nepociťoval něco jako vládní zodpovědnost. Socani také, ale pak si to rozmysleli. Jediný, kdo se vnucoval do vlády, tak bylo SPD, ostatní nechtěli. Čiže matematicky vzato zbyla tahle vláda nebo menšinová ANO s podporou SPD a komoušů, Babiš si tedy vybral pravděpodobně menší zlo.......takže opoziční strany můžou prskat jak chtějí, ale za nynější stav můžou i ony ;-)

4 4
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,72
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik