Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc pěkně napsané, úplně přesně vidím tu hostinu a sešlost a znám Diošův gulášekR^R^R^

1 0
možnosti
DV

D94a11v17i85d 36V42l14k

17. 9. 2017 9:06

Ten byl. Protože byl "nelegálně" vařen den dopředu, aby se uležel.:-)

1 0
možnosti
DV

D98a95v64i80d 93V46l24k

17. 9. 2017 8:54

A sakra, zase tam mám dva černochy.;-D;-D;-D To je ale velká drzost po těch Romech. Já si tak nějak píšu o tom co mě v životě potká. A taky trochu nadávám na to, co mě rozčiluje. Nikdy mi to blogování nic navíc nepřineslo. Naopak jsem dokonce přišel asi o tři zákazníky , kteří nesouhlasili s mými názory(Dvakrát to bylo za Putina a jednou za Zemana). Nikdy jsem nepsal žádný blog, prvoplánovitě, abych dostal větší Karmu . Můžete mi to věřit nebo ne. Je pravda , že se programově snažím moc nepsat o politice.

V tom se zcela plánovitě a vědomě omezuji. Je mi skoro padesát a přiznám se nedělá mi tady to hádání v diskusích pod blogem moc dobře na duši. Jsem povahou impulzivní člověk a vždycky tam ulítnu, za což se pak stydím.

Vím že mě občas někteří obviňují , že jsem ve svých názorech příliš krotký, že nejsem kritický k establishmentu, že nebojuju za český národ, že nenadávám Na EU, že píšu většinou líbivé a nekonfliktní blogy, ale prosím, nechte mi moji svobodu. Pokud bych ji neměl, nemá pro mě smysl blogovat vůbec. A děkuji za přečtení

11 0
možnosti
JS

Vlkouši, Ty si dovedeš požvanit i sám se sebou, že ty cucáš irskou?;-D;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,50
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik