Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

MZ zrovna nemusím ale jeho bonmoty jsou naprosto přesné a hlavně ho kritizují lidé kteří jso zaslepeni falešnou morálkou. Pokud jste někdo tady zapoměl na sprosté výroky ústavních činitelů tak si projděte historii. To že MZ špiní Němcová béčková politička to bych ještě pochopil protože nedostala možnost být premierkou a vést stát do bahna ale že politici hlídají každé nepříznivé slovo do jejich řad to mi hlava nebere. Vzpomínám si na to jaký humbuk vyvolal Hermann kvůli neudělení vyznamenání Brodymu který jak se ukázalo je podvodník který objíždí státy a mimochodem nikdo nevzal do úvahy že toho Brodyho odmítl vyznamenat havloidy milovaný Venda Havlů a následně druhý Vendy Klaus ale že to neudělal MZ to mu příznivec a host sudetoněmeckých srazů Hermann a Bělobrádek nemohou zapomenout. Jinak bych některé diskutující nazval jadrnými přívlastky ale admin by to smazal.

9 27
možnosti

Výraz "BONMOT" vychází z významu "dobré slovo".

Přestaňte prosím Zemanovým opileckým a hloupým průpovídkám říkat "bonmoty".

23 3
možnosti
MK

Nasazovat Zemanovi psí hlavu umí každý......; když řeknete "A" bylo by na místě říci také "B". To platí i pro mnohé diskutující. KDYŽ NE ZEMAN, TAK KDO ?

Při vyslovení jiného jména by byl prostor pro srovnání; takhle je to jen štěk do prázdna a ještě k tomu hloupý.

6 16
možnosti
VK

Má cenu zrovna tebe o někom jiném přesvědčovat? Odpověz si sám.

13 1
možnosti
ES

Právě takového prezidenta potřebujeme a proto ho budu volit. Češi se svou povahou musí mít prezidentem zase Čecha.

5 10
možnosti
DP

Takovou povahu jako náš momentálně nejvyšší Čech snad nemá nikdo....

3 0
možnosti
ZZ

čert pal Zemana o kterém sice hlavně píšete, ale o, pro nás "naprosté nezbytnosti EU" jste opravdu přesvědčen? bez jednotného trhu, buzerace kdekoho z Bruselu, Německa, Francie si opravdu život neumíte představit, pane autore?

1 8
možnosti
DV

D91a34v38i20d 43V79l42k

23. 6. 2017 15:41

Mě nejvíc buzeroval pan Babiš. A co budeme bez EU další výlet ruských zelených mužíků??

10 3
možnosti
BM

Miloš Zeman byl za zenitem už když končil jako předsedal vlády. Nikdy se neměl stát prezidentem. Ovšem co udělat, když jeho protivník byl minimálně stejně hrozný a podle mě mnohem hroznější? Já jsem to nechal na těch, co jim dali tolik hlasů v prvním kole a jen doufám, že v příštích volbách se nestane něco podobného.

6 4
možnosti
Foto

Předešel jste mě, Davide:-), ale vůbec mě to nemrzí. Napsal jste to přesně tak, jak to sám vnímám. R^

11 3
možnosti
Foto

Takže sláva, Hosana.

0 16
možnosti
PH

Tak je to na vahách - všichni nejspíš vidíme, jak pan premiér balancuje (dělá, co dělá, a je to průser, lže a vzhledem i k otázce vyplacení jisté částky pozůstalým jistého právníka i krade), sami bychom řekli, že je holt takový a takový. Ale řekl to prezident, a lidem to vadí, protože prezident by tohle říkat neměl. Ale je zase divné, že úplně stejný výraz, a i horší, používají lidé směrem k prezidentovi - ale to je zase podle nich v pořádku, protože oni jsou jen obyčejný lid, zatímco prezident by se měl nějak líp chovat.

Takže asi bychom měli udělat tohle, máme na výběr ze dvou možností: Ukotvíme do Ústavy, že prezident bude mluvit slušně, nebude nikomu nadávat a maximální forma nevole bude, že zvedne prst a udělá ty ty ty, a pak toho milého dacana pohladí po tváři a dá mu čokoládu.

Nebo druhá možnost: začneme se chovat slušně všichni., přestane být pokrytečtí, přestaneme být fanatici do slušnosti, i když jsme sami jako dlaždici, přestaneme kázat vodu, a pít víno - prostě budeme k sobě sami upřímní. Pokud tohle všechno dokážeme, a nebude svině sami k sobě, jednoho dne, za několik desítek let můžeme vychovat mezi námi prezidenta, kterého nám bude celý svět závidět.

Prezident je obraz lidu a my všichni kolem dokola jako lid momentálně nestojíme za moc. Kážeme o morálce, ale sami přemýšlíme, jak kde co ojebat. Myslíme na dobrodiní, ale nejsme schopni o víkendu slézt z gauče. Chceme se pořád mít dobře, ale jediné, co proto děláme, že jenom nadáváme a svalujeme vinu na někoho jiného. Naše národní hrdost a pospolitost končí po zápase našeho týmu v oblíbeném a sledovaném sportu.

Slovo národ v článku jsem nebral jako ironii - jako národ jsme v troskách, a je to vina nás všech. Bez výjimek.

13 9
možnosti

Neměňme kvůli hloupostem Ústavu! Stačí, když nebudeme volit hulváty a grázly! A to snad už dokážeme!

:-)

15 2
možnosti
OZ

To jsme opravdu tak špatný národ, že si zasloužíme tohoto "prezidenta" Nikdy jsem socany nevolil, ale tohle už překračuje všechny meze normálního chování. Jak může taková "osobnost" dávat nějaký morální vzor mládeži? Za Zemana abychom ucpávali dětem uši i při zprávách z domova. Tohle že je nějaká státnická důstojnost? Bývalí prezidenti a premiéři se taky nemuseli, ale jejich chování mělo znaky slušnosti a respektu. Tahle chátrající troska bývalého konzistentního a občas i vtipného člověka je teď synonymem permanentní ostudy, v zahraničí se už stydím ukazovat pas. Jsem rád, že jsem se dočkal konce komunistů, kteří mému otci nic dobrého neudělali a já měl problémy dostat se na VŠ, ale když vidím a slyším tohle nemocné stvoření, tak si říkám(pánbůh mě netrestej) že snad i ten nenáviděný Husák byl lepší....

25 0
možnosti

Ano! Záměna prezidentské standardy za rudé trenky byla trefná a odpovídala stylu prezidentského úřadu Miloše Zemana! Nechápu, jak je za to může pronásledovat naše justice!

:-)

11 2
možnosti
FV

Těžko říct, těch kandidátů jsou mraky. Zeman, Štěch, Hašek, Chovanec, Zimola...

Sobotku moc nemusím, ale tohle Milouš fakt přehnal. Takže asi vyhrává. Než se rozpadne. Což bude, doufám, brzy.

Jen takový dovětek. Ještě hůř je mi z jeho zastánců. Že si někdo vylije mozek z hlavy, to se stává. Ale že má statisíce příznivců a chtějí nadále tuhle kreaturu za prezidenta, tak z toho je mi fakt nevolno.

27 0
možnosti

Poučení pro příště: Nevolme hulváty a grázly!

:-)

4 1
možnosti
JV

J63i49r59i 33V38r49a43b49e73c

23. 6. 2017 11:53

Výborně napsáno ! Ten neotesanec na hradě se chová jak potentát někde v Africe.

Karma jako BrnoR^

17 1
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 39,44
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik