Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

Davide, Vaším pocitům rozumím. Jako na potvoru mi v tomto pro sebevědomí mužů zralého věku náročném období manželka v pračce obarvila obě bílá tílka na růžovo (prý omylem). Nejenže nemám svaly jako idol Jirka, ale navíc budu vypadat jako... Dokud nevypustili svalovce Kajínka, nevěděl jsem, co je depka.

1 0
možnosti

D59a87v13i95d 81V61l55k

25. 5. 2017 11:51

Růžovou nosí v Américe trestanci Otakare.;-D

0 0
možnosti

Dobrý den pane Vlku, pohodově napsaný článek. Sice někoho, jak se dívám do diskuse, popíchne a přinutí se zamýšlet nad politikou a vinou či nevinou pana Kajínka, ale pokud si člověk jenom chce užít představy, jak chlapi středního věku nahánění baby ve svítivém nátělníku a u toho se pobavit, tak si přijde taky na své (což je dnes můj případ), takže R^.

2 0
možnosti

D70a84v42i79d 62V56l66k

25. 5. 2017 9:01

Protože někteří čtenáři nepochopili smysl blogu dovolím si ho vysvětlit. Napsal jsem dle svého mínění drobnou politickou satiru. Připadá mi trochu legrační, že celebritou se pro český národ stal recidivista propouštěný na svobodu v rozporu pravidel, které si sám prezident na počátku nastavil. Propuštění je účelově načasováno předvolebně a zejména, aby odvrátilo pozornost od průšvihů Zemanova podporovatele a politického spojence Babiše a taky od arogantního, nemístného a hulvátského chování pana Prezidenta. Panu Kajínkovi přeji , aby se do vězení nikdy už nemusel vrátit a zbytek života prožil jako my všichni spořádaní občané. Panu prezidentovi přeji, aby se konečně utrhl z loutko-vodičských provázků pana kancléře bez prověrky a pana Nejedlého a v poklidu dožil zbytek života na svojí milované Vysočině. A nám Čechům přeji, abychom konečně používali mozek a přemýšleli koho volíme. Děkuji všem za diskusi.:-)V

13 0
možnosti
Foto

I91v77a43n 68M70a96r93e91k

25. 5. 2017 9:40

"Přejte" prosím jen za sebe p.Vlku, a koho kdo bude volit nechejte na jednom každém. Jinak , "líbí" se mi "poučení" , jak je třeba váš nepříliš povedený blog "správně chápat" a jak "správně myslet" . Bude též dobré , když necháte A.B. i M.Z. v klidu a přestanete se do nich neustále navážet, aby po volbách mohli nastoupit v novém lesku, na tom nic nezměníte, R^ [>-]

2 2
možnosti

Věřte že vám ani ten svítivě zelený nátělník nepomůže.;-D

4 0
možnosti

D97a45v65i16d 45V89l25k

25. 5. 2017 9:22

I bez něj jsem v kolektivu poměrně oblíben;-)

1 0
možnosti

Pointa článku je jaká?

7 0
možnosti

Tipuji, že pan autor chce sdělit, že nemá rád pana prezidenta.

4 1
možnosti
Foto

S milostí pro Kájínka žádný problém nemám. Co se týká jeho "svítivě zeleného nátělníku", musím konstatovat následující: Člověk, kterého po 23 letech propouštějí z vězení nemá asi moc na výběr, co si obleče na cestu ven.

2 0
možnosti
Foto

Ale ale, to jako že v tom nátělníku nastupoval kdysi do vězení?

2 2
možnosti

J24a35r30a 83R59a29n28k

25. 5. 2017 1:59

Docetla jsem diskusi do konce a je mi spatne sz pana Benese, ktery nekolikrat napsal, ze to "kavarna" v Manchesteru dostala, ma tato osoba vubec svepravnost? Nemel by byt zavren? Prat deckam smrt muze jen zly, nenavistny clovek,

administrace by ho mela smazat, on se zde raduje, ze "kavarna" dostala v GB zasah, on asi ted tancuje na hrobech zavrazdenych decek, nechutne.Rv

8 8
možnosti
Foto

On to Beneš myslel jinak. Že ten teroristický akt představoval tvrdý úder proti ideji multikulturalismu. Což je samozřejmě k diskuzi.

3 0
možnosti

Pár slov k článku i diskusi:

1. Kdo z Vás má přesvědčivé důkazy o tom, že Jiří Kajínek je OPRAVDU vrah? Jediný, co všichni víme, je snad pouze to, že ten případ setsakra smrdí.

2. Bylo by zábavné pozorovat, jak by někteří jedinci reagovali (rozuměj otočili), pokud by Jiřímu Kajínkovi udělil milost třeba takový Václav Havel nebo Karel Schwarzenberg (pokud by byl zvolen prezidentem). ;-D

3. Samozřejmě chápu určitou nadsázku u rozumných lidí, ale na některých je celkem dobře vidět, že Kajínek je v podstatě pouze nástroj k prezentaci jejich politických názorů (které často považují za ty jediné správné a často s absencí nějakého logického zázemí - prostě to stojí čistě na emocích, což si pochopitelně nedovedou přiznat).

A ještě jedna poznámka na závěr:

Z diskusí jsem zvyklý na ledacos. Jak na krásu jednoduchých, inteligetních, smysluplných příspěvků k tématu - byť nesouhlasných s mým názorem, tak na naprostou primitivnost hraničící až s idiocií a totální mentální slepotou. Ale navážet se do rodinných tragédií spoludiskutujícího je teda svinstvo non plus ultra. Za tohle by se měl udělovat doživotní publikační ban, bez výjimky. Mám spolužáka, kterému silniční pirát zabil matku, když jel v obci rychlostí cca 120km/h (ani nevím, jestli a jak byl vůbec potrestán). Uvědomte si, že tohle se může stát KAŽDÉMU z vás!!!

15 3
možnosti
Foto

I34v12a23n 25M18a16r24e89k

24. 5. 2017 21:24

Naprostý souhlas p.Konopo R^

5 1
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,72
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik