Jsem nežehlící outsider.

3. 10. 2017 11:35:38
Já vím, že dokonalý muž je dnes poloviční žena. Já vím, že správný muž dneška dbá na svůj zevnějšek, sportuje, do práce jezdí na stylovém retrokole.

Já vím, že dokonalý muž je dnes poloviční žena. Já vím, že správný muž dneška dbá na svůj zevnějšek, sportuje, do práce jezdí na stylovém retrokole, má vousy až na hruď, ovšem prosté nudlí z polívky, radostně je místo manželky na mateřské, brečí u Ordinace v růžové zahradě díl 2568, peníze vydělává nějakými záhadnými a snadnými operacemi na internetu, je pozorný, něžný a nenáročný v sexu, dokonale zvládá domácí práce a na veřejnosti zcela spontánně projevuje city.

Já vím, že nejsem dokonalý muž.

Včera se zjistilo, že neumím žehlit. Ba dokonce ani pořádně pověsit prádlo. Obávám se, že moje společenská hodnota a můj "Sexyindex" povážlivě klesl do záporných hodnot.

Já se vždy utěšoval tím, že kdyby mě náhodou manželka nakopla jednoho krásného dne do biskupa a vystřelila z rodinného hnízda v poznání, že by mohla mít v domácím výběhu daleko schopnější kus, našel bych si, po nějaké krátké době truchlení, nějakou krásnou, milou o dvacet pět let mladší dívku, se kterou bych v poklidu dožil někde v závětří v chatce uprostřed zahrádkářské kolonie. Alespoň Honza Nedvěd to takhle uměl.

No ale včera si takhle hovím u TV bedny, poněvadž do PC nemohu z blízka zírat, protože jsem na lovu hub utrpěl závažné poranění, kdy mě větev spanilého buku mrskla do oční bulvy a tak jsem nucen vyhledávat méně zářící zdroje. V tom se ozve žena:

"Můžeš si vybrat. Pověsíš prádlo, nebo uklidíš kuchyň?"

Volba byla jasná, v mládí jsem platil za schopného specialistu na věšení prádla na panelákových balkónech! Maminka mne vždy velmi chválila. Teda až do chvíle, kdy zjistila, že otcovy nátělníky smrdí dehtem od cigaret značky Start, které jsem ve dvanácti u věšení tajně na balkóně kouřil.

Zde bych rád podotkl, že s kouřením cigaret jsem ve čtrnácti skončil, protože jsem pochopil, že mne více baví Netting se spolužačkami a rybízové víno.

Takže rozložím v obýváku sušák, co jsem manželce koupil loni k Valentýnu (To byl krásný dárek , dokonce dojetím i plakala) a věším prádlo. Je to fuška to pověsit trochu ergonomicky, protože moje XXL triko je přes celou šprušli a vlezou se k němu jenom dvě ponožky a taky trencle o velikosti žoku na bavlnu se dost divně na šprušli párují.

Něco mě párkrát spadlo na zem, tak jsem zrovna i vytřel podlahu. (Nevím co ta Valičkova máma Zorka furt má, že my chlapi nedokážeme dělat víc věcí najednou???!)

Takže zatímco v TV končili sportovní zprávy a konečně se Jarda Jágr dopracoval k nové smlouvě..... Apropos zajímalo by mne jestli Jarda umí věšet prádlo a projevuje na veřejnosti city?????? Takže po pověšení prádla jsem ulehl opět na svůj gauč do pozice odpočívajícího ostrostřelce a znělka manželčina oblíbeného pořadu "Užvaněný soudce A.K" ukončila mou samotu v obýváku.

Manželka se přiřítila z patra, protože ten mladý Švehlík je prostě fešák a určitě byl na mateřský a určitě jezdí na tom retrokole, no prostě je to pohledný, moderní hoch a kam se na něj hrabu.

Takže se žena řítí ze schodů a v tom jí padne zrak na ten věšák na prádlo a rázem jsem sprdnut, že neumím věšet prádlo. Že trencle mají být tam, co visí trička a ponožky úplně jinde a gaťata od pyžama úplně mají viset jinak. Tak se samozřejmě ohradím, že to bude asi tím, že jsem k tomu neměl dostatečné propozice, názorné instrukce a taky odpovídající atmosféru, protože přece nezačnu zase skoro v padesáti kvůli jednomu prádlu hulit Startky! To dá přeci rozum!

A tak mi manželka dlouze vysvětluje, že když se to pověsí, tak jak říká, tak se to pak nemusí žehlit. No, tak to jo. A ony se žehlí i trencle? Jakože, když se v erotickém masážním salonu hodím do negližé a nemám na trenclích nažehlené puky, tak má moje žena ostudu?? Načež se s pokorou přiznávám, že jsem Tyranosaurus a nerozumím žehlení.

"Ach vy muži." Hlesne manželka a rázem je jasné, že promarnila svůj život s chamradí na zcela nezpochybnitelně nižším vývojovém stupni a já si připadám něco jako Láčkovka, Mlž , nebo Plž ,nebo maximálně Hlavonožec.

Tak já nevím, nebylo to mnohem jednodušší v dobách, kdy muži a ženy měli nezpochybnitelně rozděleny role? V dobách kdy chlapi dobývali cizí hrady, plenili města a vesnice, lovili mamuty a šavlozubé tygry a s gustem prznili dcery sousední tlupy. V dobách, kdy na trenclích nemusely být nažehleny puky jako břitva??

PS: Nevíte někdo jestli ten mladej Švehlík žehlí?

Autor: David Vlk | úterý 3.10.2017 11:35 | karma článku: 35.59 | přečteno: 1853x

Další články blogera

David Vlk

Slováci si už zase vybrali špatnou stranu.

Není to poprvé, co si Slovensko špatně vybralo. Dneska už o tom snad můžeme otevřeně mluvit. Žijeme každý národ ve svém státu a zodpovídáme se jen sami sobě.

26.2.2024 v 14:00 | Karma článku: 32.48 | Přečteno: 1122 | Diskuse

David Vlk

Koho přivezli traktoristi do Prahy?

Ta touha to těm nafrněným Pražákům nandat, ta vášeň s jakou je možno je kopnout nohou v gumáku do pražského úsměvu a jak jim rozrajtovat ty jejich nafrněné magistrály .

20.2.2024 v 14:44 | Karma článku: 43.56 | Přečteno: 5263 | Diskuse

David Vlk

Neutuchající vřískot Babišových paviánů.

Nechci se probudit v nějaké replice Erdoganova nacionalistického ekonomicky krachujícího Turecka, nebo se utopit v politickém paprikáši ve stylu Orbána.

12.2.2024 v 11:43 | Karma článku: 46.15 | Přečteno: 8028 | Diskuse

David Vlk

Erotická nabídka.

Dostali jste někdy nějaký neslušný návrh? nějakou erotickou, nebo erotizující nabídku od neznámého svůdce?

8.2.2024 v 12:37 | Karma článku: 37.04 | Přečteno: 4751 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 26.62 | Přečteno: 487 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 48 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.41 | Přečteno: 298 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.78 | Přečteno: 521 | Diskuse
VIP
Počet článků 649 Celková karma 39.38 Průměrná čtenost 3936

Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...