David Vlk

Kájínek na Hrad a hned

19. 05. 2017 13:28:27
A naše děti budou mít nový vzor. Už žádní trapní youtubeři, už žádné pop hvězdy a vítězové reality show. Ideální vzorem dětí a mládeže je populární vrah a recidivista.

Před kriminálem, kde sedí recidivista Kájínek čeká obrovská bílá limuzína. Čeká se až nová celebrita projde branou a bude odvezena................ Kam vlastně?? Je to jen reklamní trik nějakého erotického klubu, nebo snad pro něj poslal limuzínu Kájínkův nový nejlepší kamarád Miloš Zeman?

Všechno je rázem zapomenuto. Sobotkova demise nedemise. Babišovy daňové machinace a triky. Je zbytečné demonstrovat na náměstích a snažit se volat politiky k pořádku. Lid oslavuje odsouzeného vraha a násilného recidivistu a v příštím volebním období zřejmě doplní Zemanův tým na hradě.

Jiří je přece velmi fyzicky zdatný a se zbraní to skvěle umí, bylo by dobré udělat z něj minimálně bezpečnostního poradce prezidenta Zemana.

A naše děti budou mít nový vzor. Už žádní trapní youtubeři, už žádné pop hvězdy a vítězové reality show.

Amnestovaný kriminálník to je ta pravá česká celebrita!!!!!

Nějak se jen zapomíná na sliby prezidenta Zemana koho a za jakých podmínek bude amnestovat. Preference totiž kolísají a tak je všechno jinak! Ale čemu se divit, tenhle pán už toho tolik slíbil a tak málo splnil, ale koho to vlastně zajímá, na to teď není čas. Musíme jít všichni dělat vítací špalír.

Nový král se blíží!

PS. Je mi z toho tak trochu smutno, má ještě cenu dětem říkat: "Víš Jeníčku, přepadat benzínové pumpy s pistolí v ruce a vraždit lidi se nemá!???"

Odpověď by totiž taky mohla znít: "Podívej se na Kájínka tati, kam to dotáhl? Jezdí bílou limuzínou a navštěvuje ho paní prezidentová, to je cool frajer!"

Autor: David Vlk | karma: 38.44 | přečteno: 3469 ×
Poslední články autora