Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Však ja Vás rada čítavam, lebo ste hodne vtipný a úderný, ale nežijete u nás, tak niektoré veci ste trochu podhodnotil a niektoré zase nadhodnotil. Niečo sú len vaše domnienky, ako to dopadne u nás i u vás ani srnka netuší, čas ukáže... Keby ste čítaval občas sme.sk tak tam by ste získal určité informácie viacej o tom ako je to reálne u nás s politikou, zdravotníctvom, službami....atď

0 0
možnosti
Foto

Jsem se tady chtěl trochu poškorpit s autorem a najednou stopka na 24 hodin za slovíčko někde pod někým jiným. Až to vypadá jakože jsem zbaběle prchnul z diskuse. Tak někdy příště.

1 0
možnosti
ZJ

.... Stala se divná věc. Včera jsem chtěl pane autore podpořit v diskuzi Váš článek a kupodivu aniž bych ještě cokoliv napsal,byl jsem místními mravokárci z diskuze předem na zbytek dne vyloučen !!! Marně přemýšlím, čím jsem si tak nezvyklé zacházení zasloužil !! Ale Vám dávám dodatečnou karmu !! Bojím se rozepsat více, abych si na dnešní den nevysloužil dalšího zaracha !

2 2
možnosti
DV

D26a87v33i39d 43V61l42k

22. 1. 2024 11:08

Ono je to alergické na některá slůvka :-D

1 0
možnosti
JJ

Takto si ti nejlepší z nás představují otevřenou debatu, plnou argumentů a hlavně bez napadání a bez urážek! Samozřejmě, že většině Slováků a primitivům jako já, se celý blog může jevit jako jedna velká urážka. Nicméně místní arbitři demokracie a evropských hodnot nám jistě vysvětlí, že je to trefný a humorný příspěvek k posílení boje proti vnějšímu, ale zejména vnitřnímu nepříteli!

7 4
možnosti
DV

D67a69v11i35d 11V24l17k

22. 1. 2024 9:17

Jistě pokud vás uráží vlastní chvání,tak jeho komentář musí být urážkou. A to jste přehnal s tou sebekritikou.Cituji vás "Primitiv" určitě nejste.

3 3
možnosti
RM

Když jsem to přečetl, tak jsem si nejdříve myslel, že se pokoušíte o satiru ve stylu pana Pokorného. Až v diskuzi jsem zjistil, že to myslíte vážně. Je vidět že česká media odvádí kvalitní práci.

Fico, Orbán Lukašenko, podle vás darebáci, podle mě lidé kteří se snaží napravit ve své zemi ten svinčík, který tam napáchaly tzv. evropské hodnoty.

11 9
možnosti
JK

Jistě. Rusáčtí kolaboranti jsou vaše vzory. Žádné překvapení.

10 0
možnosti
MB

badatele.net

Proč Slováci tak milují Rusko a podléhají jeho lžím

https://www.youtube.com/watch?v=_VHw6tgCr-s&t=252s

Zajímavé nakouknutí do dávné (?) historie...

1 0
možnosti
PK

Hezky to pan Mareš popsal. A to, aniž by někoho urazil. Problém samozřejmě beztak vznikl, jak se v tom někteří proruští kolaboranti poznali a hned se na něj vrhli. Ale je to stejné jako zde, v diskuzích. Jak není po jejich, tak nadávky, urážky, vztek.

4 0
možnosti
NP

Davide, napsal jsi to výborně

13 4
možnosti
Foto

Ale proruským kolaborantům se to nelíbí, Niké

7 3
možnosti
DV

D22a69v31i59d 39V82l33k

21. 1. 2024 18:15

Díky za diskusi lidi. Vím napsal jsem to prudce a některé jsem rozčílil a to je dobře, zamyslete se nad sebou. Fandit ruským a agresorů a jejich posluhovačům je svinstvo a všem se vymstí. Pro Rusko nejsou hranice zeď. Když NATO selže a Rus sežere Ukrajinu, hned po tom sežere Moldávii a pak vyvolá nepokoje v Pobaltí a začne ho "osvobozovat," protože bude vědět ,že NATO je slabé. Takže Rus musí dostat na Ukrajině přes držky ať zaleze a nedovoluje si na zbytek Evropy.

27 5
možnosti
Foto

Já bych doporučil takové menší stěhování národů. Ti Slováci, kterým se nelíbí Fico, k nám. A čehůni, kterým se Fico líbí, zase tam. A spokojenost bude na obou stranách.

Hnedle po rozdělení Československa jsme potřebovali zajet za spolupracující firmou na Slovensko.

Nová hranice s novými slovenskými pohraničníky. A ti nám předvedli, kdo je tam pánem. A od té doby se to tam adekvátně vyvíjí.

Vlku,

15 4
možnosti
Foto

Souhlas, pane Pavle, já bych přidala ještě čehúny, kterým se líbí Babiš. Pochopitelně Babiše také.

6 5
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 38,74
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik