Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J82a82n 12A35n97d14r96l65e

11. 6. 2023 18:18

Uz jsem se lekl, ze jsi nejakej ten bio-otec, ale kdyz jsi se priznal, ze facka pubertakovi neni biti, tak to pak jo, svet je jeste v cajku

0 0
možnosti

Naprosto s vámi souhlasím, jsou to burani. Co ale říci na skutečnost, že po utoku žraloka v Egyptě, kde žralok roztrhal ruského turistu, se objevily oslavné tirády na toho žraloka, přípitky na zdraví toho predátora atd atd. To jsou rovněž burani, nebo ne, když jde o ruského turistu?

6 0
možnosti

Prosím o vysvětlení pojmu ,,chcimír". To je špatně, když někdo chce mír?

5 1
možnosti

Jenomže on nechce mír, ale to, aby Ukrajina padla. Jenomže pak bychom se nejspíš na její místo dostali i my. Tihle spíše chtějí "smrádek, ale teploučko". A na ostatní kašlou.

10 5
možnosti

V každé společnosti existuje zhruba stejné procento idiotů. Psychiatři tvrdí, že jde zhruba o třetinu. Bohužel je to třetina velmi hlasitá a viditelná.

8 1
možnosti
Foto

Pro chudé duchem je typické, že se sami mezi takové neřadí.

4 2
možnosti

Krásně a výstižně napsáno. Líp bych to nenapsal. Karma... 👍

2 0
možnosti
Foto

Plivat na holky se opravdu nemá. Ale to ještě neznamená, že z toho tady pat exotů udělá politickou agitku.

Ti malí smradi mají, jak se sami přiznali, ukrajinské kamarády. Takže jejich útok na tu malou holku byl sice hnusný, ale nikoli nacionální zaměřený.

6 12
možnosti

Upřímně nechápu lidi, kteří fandí Rusku. Zvlášť pokud tu dobu, kdy jsme tu měli Rusy a komouše, sami zažili, fakt nechápu.

21 1
možnosti
Foto

A nenapadlo vás, že většina lidí nemá ráda ani Rusy ani Ukrajince? Pro ně je to jedno a to samé. A je to právě proto, že to zažili.

8 18
možnosti

Přátelé musím končit, děkuji za diskusi. Je mi krásně z toho že v Budějicích se lidi ještě ostýchají nadávat na Ukrajince. Je to jistě tím že je to na západě, v Plzni to bude ještě lepší, vsadil bych se. Bohužel tady na dálným východě v Brně je k té Ukrajině nějak moc blízko, možná taky že ten objem drobné kriminality i její větší digitální obdoby se za poslední rok nějak zvětšil, má to spoustu nových protagonistů a ta jména od pohledu nejsou ani z Cejlu, ani z Bratislavské. Takže já tomu naladění "dezolátů" ze soudů a státních zastupitelství vlastně tak nějak rozumím - byť je mi jasné, že cílem těch aktivit je jistě především domovské etnikum, spíše než jakékoliv naše. Což sice není ani dobře ani špatně, ale jedná se každopádně o kriminalitu skrytou, takže nám to šetří náklady z rozpočtu a opravdu netuším, proč lidé nevidí tato pozitiva, a namísto toho se zaměřují na ukrajinské domácí zabijačky atd. Holt Brno vždycky bylo Brno a teď je ještě pestřejší. Alespoň už tu není ta slavná NUDA jako v devadesátkách.

4 5
možnosti
Foto

Karma. Tento případ je ovšem pouze vrcholek ledovce. Nenávistivých a závistivých řečí namířených na pomoc Ukrajině a ukrajinským uprchlíkům slyším kolem sebe plno a děti to pouze opakují a používají jako důvod k šikaně. A i mnohé průzkumy naznačují, že my kteří pomoc v podobě jaká je poskytována podporujeme už jsme v menšině. Opoziční strany štvou své potencionální voliče proti pomoci Ukrajině a většina lidí na to slyší. Na ty žvásty jak vláda pomáhá Ukrajině a nemá dost peněz pro "našelidi". Závist ,"vlastenectví", snížená životní úroven v podobě následků odstřižení se od ruského vydírání přes energie a proruská propaganda dělají svou špinavou práci. Zatím se můžeme uklidnovat tím, že Slováci jsou v tomto ještě mnohem větší smradi než my....

21 7
možnosti

Popravdě řečeno nemám kolem sebe nikoho kdo by měl jakékoliv pochopení pro boj Ukrajiny za přežití a byl ochoten pro to vynaložit jakékoliv úsilí, byť třeba i jen takové, že nebude šířit nenávistné žvásty. Mé okolí je ze 100% nastaveno tak, že Ukrajinci jsou paraziti a pokud je Putin a jeho kamarila hodlá zlikvidovat do jednoho, tak jak Stalin likvidoval Ukrajince v třicátých letech, bude to jedině dobře, protože pak nastane hen ten MÍR. A slušný člověk si přece nepřeje nic než MÍR, že je to tak? A já jakožto záložák jsem ta s__ně nacistická, protože poflakováním v aktivních zálohách podporuji válku. Tak se věci mají. Né že úsilí a pomoc Ukrajině podporuje menšina. Nepodporuje to už nikdo, akorát se o tom nesmí otevřeně mluvit, takže lidi povětšinou udrží zobák. Jenom ta děcka se nebojí říct, že král je nahý. A plivnout na slabšího. Nic nového pod sluncem.....

11 14
možnosti

To je zase aféra. Tady v ČR nemáme Židy, tak holt dneska padlo plivání na Ukrajince. Svého času jsem si myslel, že absence Židů se projeví na vztahu k Vietnamcům, ale ono ne, protože průměrný Čech a Moravák nepovažuje Vietnamce za lidi, o čemž svědčí to, že jim chronicky tyká - i když se s nimi nikdy předtím neviděl. Asi jako když jeden mluví na psa, nebo tak něco. - - - - K té kauze: Jasně, že děcka reprodukují to, co slyšela doma. Doma se totoiž lidi cítí bezpeční, a zvlášť jakmile si nalejou něco málo do kebulky, tak je to samá upřímnost. Ale já bydlím v Brně a tady lidi vedou nenávistný řeči vůči Ukrajincům i za střízliva. A ještě se tím chlubí, jací jsou fanoušci Putina a už už aby ta válka skončila a ty Ukry už šly do ..... no víte kam. Je opravdu těžké s takovým člověkem vyjít, vyžaduje to obratné manévrování, zvlášť pokud toho člověka k něčemu potřebujete, třeba jako že je to nadřízený v práci a tak. I když jsem v manévrování docela excelentní (celý život se to učím, tak za těch skoro 50 let praxe.....), bohužel je o mně známo, že proti Ukrajincům nic nemám (jsou to jedni z mála lidí kolem mne, co opravdu pracují a žádné práce se neštítí - tak proč bych měl) a protože jsem ještě k tomu všemu člen AZ AČR, tak velice často končím s nálepkou nacisty - jenom proto, že odmítám dotyčnému odsouhlasit, že všechny Ukry patří zlynovat atd. Holt doba je různá a zrovna se nám zase obrací. Pokud USA přestanou podporovat Ukrajinu, tato se do pár měsíců vojensky zhroutí a do 2 let spadne celá východní a střední Evropa Moskalům do klína - sama. Počítám teda, že KGB nebo jak se ti řezníci dneska jmenují by si u nás Ukrajince zase pochytali a pověsili by si je na háky ve sklepeních Lubljanky, jak je dobrým ruským zvykem. Pak si Češi konečně vylejí zlost třeba na těch na Vietnamcích, vezmou je na milost, protentokrát..... /pozor ironie, kdo bydlíte na Moravě, nečtěte:-/

11 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS