Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle mne se Brzobohatý postavil k celé kauze čelem. Klidně mohl nazvat svoji ex lhářkou a všechno, co o něm tvrdila, popřít. Nic takového neudělal. Totéž nelze tvrdit o Kuchařové, která se hájí tím, že tyto intimní informace napsala do zdůvodnění rozluky, určeného pro zástupce církve a nikomu dalšímu je nepředala. Máme tedy věřit tomu, že bulváru to asi předal pan farář, aby si vydělal na opravu kostela.

0 0
možnosti
Foto

Dost ubohé. Od bulváru a i od Vás...opravdu máte potřebu "řešit" něčí soukromý život? Přijde Vám to opravdu chlapské být jako pavlačová drbna? At si dělá doma v soukromí každý co chce pokud tím nikomu neubližuje. Co je mi to toho? Nic...

4 3
možnosti
Foto

Tak, máte iné celebrity ako my na Sk, ale aj naše sú brzo-bohaté

1 0
možnosti
Foto

Každej ať si nosí, co chce, ale mně se teda líbí chlapi, co jsou oblečení jako chlapi. Kluk v ženskejch šatech mě nevzrušuje, ale jako kamarád, proč ne.

8 0
možnosti
Foto

Chudák Brzobohatý, tu "dámu" bych pověsil do průvanu.

5 7
možnosti

i kdyby mel v zadku zapichnuty mavatko...no a co?

pokud s tim nikde zbytecne neexhibuje, pak je mi to fuk

kazdej to, co mu libo, Vlcaku

krasnej vikend preju

12 0
možnosti

Agáta už moc netáhne, naštěstí tu máme BrKuch.

3 0
možnosti

J44a19k18u39b 42Š16o76l88c

26. 5. 2023 12:51

Radek možná nosil celý život červené trenýrky, ukázal "chlapáctví" účinkováním v Rodácích, ale rolí agenta Bláhy si do těch trenýrek pěkně nadělal. Takže jenom v těch trenýrkách to asi nebude.

1 3
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,69
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik