Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když vidím tiskovky politických partají, tak mám pocit, že jsou zhulení všichni. A věk? Připomeňme si faráře Calabu z nezapomenutelného románu Zvonokosy: Mladice potřeboval Šalamoun a David. Já jsem už ve věku, kdy se dá žít v klidu a bez hříchu. Stárnutí může být krásné, pokud už máte v sobě srovnané hodnoty a uvědomujete si své možnosti. Protože je lepší neházet přehazovačky přes holou lebku a nedělat dojem na mladá telata, ale těšit se na vnoučata, jak jim budete číst pohádky a ukazovat jim historické tramvaje a parní lokomotivy. A mít radost z těch čistých dětských očiček, jak říkají: děkuji, dědečku.

2 0
možnosti

Já vidím účinky mariánky, nebo spíš něčeho silnějšího - vždycky, když se podívám na jakýkoliv krátký projev Zelenského v jeho zeleném koženém křesle.

;-D

0 0
možnosti
Foto

Jo stárnutí žádná legrace. V 55 jsem začal chodit na ryby a pořídil si psa. Marihulana? To je lepší Zoloft nebo jiná antidepresiva. Kvůli těm člověk nepřijde o řidičák hradí je pojišťovna člověk s nimi může normálně fungovat 😉.

1 0
možnosti

Njn, ženy si neberou šaty s velkými výstřihy kvůli oslizlým dědkům, ale kvůli prachatému Clooneymu a nebo nadrženému mladému samci. Když jim do výstřihu koukne Clooney, tak jim to je příjemné. Nicméně ne už pohled starého dědka (ve věku Vaší dcery to bude asi 25+). Ale co je veřejné, tam se dívá každý. Jen je slušné letmo. Nečumnět.

Co se hulení týče, požádejte dcery, ať Vám něco donesou. Budou vědět :-PDocela jsem teď čumněl v Thajsku. V zemi, kde se dávali doživotní tresty za drogy, se teď na každém rohu prodává marihuana. A u nás stále nic.

2 0
možnosti

Piráti už na tom pracují.

Mariánkou to začíná, jde to přes perník a končí to zpravidla herákem ( až na pár jedinců, kteří té mariánce zůstanou věrní ).

;-(

0 0
možnosti

Mládežníci jsou pomateni. K 50 narozeninám kolegovi v práci? Darovali jsme ěřský kyblíček a lopatičku na písek. Ještě si pohraje. Zrovna dnes přijel dlouho hledaný šamotář na kamna. Stejný věk. Říkám mu super - Mladý člověk. Smál se.

Tedy se hlásím jako oplzlý. Skutečná příhoda, kdy jedu tramvají do práce. Jsem muž, tedy lovím. Pravda zrakem. Stojím u madla. U okýnka seděla lepá děva. Zkušeně jsem přezkumoval. Bez problémů zezadu-zepředu. Když jsem ji virtuálně ukládal? Asi rentgen vypocítila. Ochotně se zvedla! Pohledem přezkoumala. Já naprosto nadšen, do doby? Vlídně ukázala mna sedačku, řka - Sedněte si prosím! Říkám to furt, pomatenci bez vychování ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Máš karmu, ty mladej fešáku ;-D ... je Ti líp? Musíš se ptát nás, v jejich věku se mi čtyřicátník zdál taky oplzlej a padesátník starej důchodce ;-D A letos mi bude pade a co, cítím se na dvacet, jen si víc pamatuju ;-D

2 0
možnosti

D76a71v16i82d 47V40l77k

6. 2. 2023 17:16

VV padesáti život začíná Veverko.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS