Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-D;-D

Máte pravdu a když se tlustý myslivec a nebo myslivcová se širokými boky a užším pasem(30 - 40 cm rozdíl) rozhodnou sportovat, prostě nemají co na sebe. A přitom pro koho ten sport je. My co potřebujeme zhubnout potřebujeme kvalitní oblečení do přírody, na trek a jiný klidný sport. Ale sehnat oblečení je úkol nad myslivce, byť má velkou myslivnu.

Internet je na houby, když je potřeba každý kus vyzkoušet, protože každý střih je jiný a je třeba vybrat něco co bude aspoň trochu sedět. Pomocí internetu by se mohlo stát, že než se najde vyhovující kus oblečení je po sezóně. Navíc člověk není Rotchild, aby si objednal od každého kusu 3 velikosti -jedna odhadovaná, že by mohla sedět +- 1 pro případ, že se šije dle asijských velikostí. A těch starostí s vracením nevyhovujících velikostí, že. Vietnamci nemají vše, a jsou schopni vnutit i to co člověku není.

Pamatuji na jednoho. Při nákupu trenýrek ukázal správnou velikost a potom do tašky přihodil další, ale už razantně menší(tak na pětiletého synovce) a tašku důkladně zavázal. Když po rozvázání uzlů a kontrole vyšlo najevo, že požadovanou velikost mají jen jedny trencle ze tří, už obsluhoval jiného zákazníka. Odmítal komunikovat a když tak jen odpovídal: nepamatuju, paní chtěla, apod. ;-D

0 0
možnosti

I61v40a28n44a 32L44a61n23c72e

5. 12. 2022 12:15

Nééééé;-D;-D;-D "TLUSTÝ MYSLIVEC S KRÁTKÝMA NOŽIČKAMA!!!" ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

A to je nějaký problém , pro věkovou skupina autora článku, ty nohavice zkrátit? Oprašte svoje znalosti z hodin ručních prací ze základní školy, najděte doma jehlu, nit a nůžky nebo si to kupte a prostě udělejte to.

1 0
možnosti

Je vidět, že jste odborník na vše. Kupodivu sportovní kalhoty mívají na koncích nohavic různé vychytávky, o které zkrácením přijdete.

0 0
možnosti
Foto

Tlustý myslivec je výborný!

1 0
možnosti

Kašli na kalhoty. Elegantní maxikabat, od krku zapnutý , má větší šmrnc!

I Neo v takovým okouzlil. Prubni to.

2 0
možnosti

Na Davida by musely být dva Neovy kabáty.

0 0
možnosti

Vietnamce v Olomouci nemáte? Ti mají všechno;-)

2 0
možnosti

Nebo "tydlencty ynternety" (internetové obchody). ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,61
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik