Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je k nevíře, že jste napsal blog "s plným těřichem v svém pelíšku" a že jacísi "pubertové porážejí Putina ze svých klávesnic" , jak píše ze své klávesnice hladem vyčerpaný pan Jiroudek v své chladné jeskyni oproštěn od jakéhokoli chtění a sledující pouze svůj skromný zájem - užít si trochu té zábavy, na níž však není nijak závislý, na rozdíl od těch zabloudivších ve virtuální realitě a ztrácejících vazby na normální svět.

0 0
možnosti
Foto

;-DZase vedle. Nejsem hladem vyčerpaný, natož abych byl vyčerpán duševně, či seděl v ponorce, které kvákající žáby, či uštěkaní čoklíci čůrají na periskop:-P

0 0
možnosti
JK

Myslím, že příležitost k zajištění ukrajinské bezletové zóny byla ve chvíli, kdy ruské rakety dopadly blízko hranic států NATO. I dnes se dá zavést aspoň bezletový perimetr nad humanitárními středisky současně s ochranou humanitárních konvojů. Zamezilo by to tupému vraždění civilistů.

5 0
možnosti
JR

J34a60n 41R58i30c53h51t50e86r

24. 10. 2022 8:37

Jasně, mohli jsme tam poslat všech šest bojeschopných stíhaček a ochránit ukrajinský vzdušný prostor, poslat tam všech třista vojáků (nebo kolik jich máme) a oba tanky, které by tam byly schopné dojet, ale obávám se, že by to Rusy úplně nezastavilo...

A NATO zasáhnout nesmí, to už jste snad pochopil...

2 3
možnosti
DR

V podstatě jste to, samozřejmě s velkou nadsázkou, popsal přesně. ;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Tak Vy byste rád viděl české vojáky v jejich válce? Tento článek je tak "jednoduchý", že ve čtenáři musí během krátké doby proběhnout mnoho reakcí 8-o;-O;-€, ale nejpřiléhavější je tato: ;-D

7 6
možnosti
Foto

V jejich válce? My s ní nemáme nic společného? Neprodávali jsme dlouhé roky Rusům zbraně? Nehostíme 300 tisíc válečných uprchlíků? Nevyhnala je Ruskem vedená válka? Nestojí nás to nic? Neodhalila BIS spolupráci našich některých politiků a novinářů s agentem ve prospěch Ruské federace , která vyhrožuje za pomoc Ukrajině kde komu?

Různé reakce probíhají v hlavách čtenářů a občanů...

3 0
možnosti
DR

Zní to logicky, nicméně vzhledem k tomu že se už skladové zásoby zbraní tenčí, hlavně v Evropě, čili brzo už nebude kde brát a ničím se nenahrazují neboli nevyrábějí a ani není žádná snaha to změnit, tak co jim chcete dávat?

Ztěžka se jakákoli armáda zbaví úplně všeho, aby zůstala beze zbraní.

6 0
možnosti
HH

Úžasné. Hezký zmanipulovaný bloger. Mám pocit, že už vidí Putina u svých dveří. Ono by asi bylo nejlepší, už tu mobilizaci vyhlásit.

8 14
možnosti
ZZ

Už není kde brát. Naše zásoby zbraní a munice jsou vybrané a žádná náhrada za ně dosud od nikoho nepřišla.

Podobně jsou na tom i okolní státy EU a NATO.

;-(

1 9
možnosti
ZZ

USA od února vyčlenily na zbraně a vybavení pro Ukrajinu více než 17,5 miliardy dolarů (kolem 434 miliard korun), což u některých členů Kongresu vyvolává otázky, zda i ony nepodstupují příliš velké riziko. Pentagon údaje o vlastních zásobách neposkytuje.

Washingtonský institut Stimson Center odhaduje, že válka na Ukrajině snížila americké zásoby protitankových střel Javelin až o třetinu a zásoby protiletadlových střel Stinger o 25 procent. Vyvíjí také tlak na dělostřelecké zásoby, protože houfnice M777 se už nevyrábí.

Obnovení zásob a výrobních kapacit zbraní bude dlouhým procesem, domnívá se Tom Waldwyn z Mezinárodního institutu pro strategická studia (IISS). Pro některé země to podle něj může vyžadovat významnější investice do infrastruktury. „Nebude to levné. Inflace a nestabilita dodavatelského řetězce zvýšily náklady,“ dodal Waldwyn.

;-)

2 5
možnosti
Foto

Je to tak a karma R^

7 3
možnosti
EH

Evropa moc zbraní nemá a co bylo vhodné pro Ukrajinu, už tam dávno je.

Samozřejmě jsme mohli dávno bojovat na Ukrajině, ale nikomu se nechce. ;-)

Stejně jako se jim nechce pomáhat v afrických rozmíškách a distribuci demokracie na blízkém východě nechají na profesionální armádě, z drtivé většiny americké.

5 4
možnosti
JZ

J43a31n 16Z73i69e46g81l77e32r

23. 10. 2022 16:02

Zasloužená karma :-)R^

5 1
možnosti
JG

Rozhodně souhlasím. Taková úderka - to se hned tak nevidí:-)R^

5 10
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,62
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik