Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Davide, kdybych bydlela blízko, chodila bych k tobě nakupovat. Bydlím daleko, tak to prostě nejde... ale chápu tvoje starosti, které já nemám, protože živím jen sama sebe, beru důchod, pracuju a s uskromněním nemám problém. Kdybych byla třeba matka samoživitelka v podnájmu, bylo by to sakra horší. Současnou vládu jsem volila, je to těžká doba a vládě nezávidím. Bureš to měl podstatně snažší... kdyby byl u moci teď, to bychom se divili, jak by s námi cvičil. Držím palce, abys to všechno ustál a piš dál, psaní pomáhá.

0 0
možnosti

Změna volebního systému nám umožnila zažít tuto neschopnou vládu na vlastní kůži. Všichni zapláčeme - nejen její odpůrci, ale i její přívrženci.

;-(

0 2
možnosti

pozdní, ale přeci jen prozření...R^

0 0
možnosti
Foto

Pane vlku souhlas. A dál "beze slov". R^

0 0
možnosti
Foto

A ještě dodatek. Chce to chlapa, který se dovece pochlapit. (jak se u nás říká. ;-)R^

0 0
možnosti

L73e78o72š 12V59a92c11e77k

10. 8. 2022 19:06

Ta ministryně obrany nic schopného nepředvedla. Ale jinak souhlas. Vláda Babiše byla tragická především kvůli socanům . S Okamurou by to bylo daleko rozumnější vládnutí, o tom jsem přesvědčen. Vláda současná je naprosto bezradná, a čím je bezradnější, tím více se snaží vše vysedět a obecně žvanit. Na rovinu teď by to chtělo toho Okamuru za premiéra. Zrušit posílání elektřiny na lipskou burzu, pouze přebytky, plyn koupit za levněji přímo od Gaspromu a odstoupit od systému emisních povolenek. Zrušit to nesmyslné nařízení o zákazu spalovacích motorů, pokud to ještě lze. Prostě se vrátit na zem. My toho chlapa máme, ale jako premiéra jsem si ho prostě nezvolili, proto jsme v takovém marasmu.

2 1
možnosti

Naše země a vlastně celý svět řeší asi největší ekonomicko-geopolitické problémy od WW2 a vy byste zase chtěl odevzdat vládu rudejm šmejdům, jen aby vám nasypali, kapku jste mě zklamal.

3 1
možnosti

Ne rudým šmejdům, ale vládě, která bude mít na rozdíl od té současné, rozum.

:-/

0 0
možnosti

Se vším souhlasím. jen s tím označením té ministryně obrany za schopnou mám problém, a to obrovský.

3 3
možnosti

Měl jsem vás za silnějšího chlapa, jasně každej si občas zanadává, ale já jsem to nedělal ani za Babišovy vlády a naposled snad za komoušů. Můj život neřídí žádná vláda, jen já sám...jen to, jak se na vás okamžitě nalepil ten rudohnědý, odporný sliz se svou podporou...hmmm, váš boj

4 0
možnosti

Tak jako vy i jiní občané považují Fialovu vládu za snůšku diletantů a neumětelů.

Já tuto pravicovou a rozpočtově odpovědnou vládu považuji za přinejmenším subgeniální.

Stačí poskytnout velkorysé půjčky vybraným velkým firmám, nakoupit hodně té nejdražší vojenské techniky, utratit miliardy za vakcíny plně srovnatelné s těmi předchozími, zkrátka nás pořádně zadlužit.

A pak už je jedno kdo bude vládnout - klidně KSČM - a jeho jedinou starostí bude jak obsluhovat dluhy, které na sekala tato úsporná vláda.

Na zdravotnictví, školství nebo důchodové zabezpečení nic nedá, protože na to prostě nebude mít...

1 1
možnosti

Klídek Olšáku, hlavně že pošel Olšer:-P

2 0
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,61
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik