Diskuse
Olomoucký gastronaut
Děkujeme za pochopení.
M95i82l88a18n 95Š77ť27a84s12t91n76ý
Mně bylo vždycky záhadou odkud se vlastně kuřecí kůžičky berou. Nezaregistroval jsem, že by nějaký prodejce stahoval drůbež z kůže. A když člověk koupil kuře a upekl, nebo ugriloval si ho, kůži také nestahoval, protože to na tom kuřeti bylo to nejlepší.
P78e50t96r 50B33u65r53i72a15n
Nebo jiný jeho recept: seberte tvrdé patky z rohlíků, namočte je a máte výborné a levné těsto na pizzu.
V26l71a95d58i22m81í85r 89H59a10v52r65á16n38e60k
Davide zrovna jsem při čtení jedl rumcajse a při té představě jsem jej musel odložit...Láďa Hruška by měl ty hlavy veřejně sbaštit
J30i75ř22í 75J40i52r10o69u13d79e29k
Toto si přehrajte. Wohnout- Gastrosexuálviz.: https://youtu.be/NFZLrfiBTm8
J37i30t21k89a 18G75o37t17t78e33r85o39v94á
A z čeho myslíte, že se dělá sulc? Z vepřových kůží - a jak to lidem chutná už od nepaměti
M24a91r37e34k 12V48a21l72i21č45e29k
Poznat rozdíl mezi sulcem a smazenejma kurecima kuzickama bude zřejmě nad vaše možnosti. Jinak byste tohle nenapsala...
M57a52r76t41i61n 26F12r91é78l92i54c64h
Na "recepty" Ládi Hrušky jsem slyšel fajn glosu. Nejspíš to řekl Pohlreich, ale bez záruky.
Láďa Hruška je jedinej člověk, kterej vydělal prachy na tom, že naučil Čechy žrát odpadky.
Což podle mně zcela přesně vyjadřuje kvalitu těchhle šmakulád.
M78a69r91t76i37n 97F59r36é43l45i26c60h
P.S. Zrovna chystám Francouzské baby kuřátko s jarní nádivkou.
N48i25k74é 67P63á67c56o25v83á
Davide, možná by stálo za úvahu přehodnotit rozšíření sortimentu
M90a42r64e97k 95V54a61l30i92č60e11k
Čus, Vlčáku, sem si myslel, že podobní fajnsmekri už vyhynuli... Ale jak čtu,jsou pořád mezi námi. Láďa Hruška je nesmrtelná teta. Zdravím z práce v Prachovských skalách. Fajn den přeju.
- Počet článků 652
- Celková karma 38,89
- Průměrná čtenost 4974x