Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hodně pravdy, ale bohužel současně i přehnaná snaha o předvolební agitaci.

0 0
možnosti
Foto

Je tu jedna persona, která by se k Babišovi mladšímu mohla odborně vyjádřit na základě svých bohatých zkušenosti - MUDr. Radkin Honzák. Ten to ale neudělá. Je silně protivládní a nepošpiní si svoji profesní úroveň tím, že by podpořil toho skvělého psychologa, který ho během jedné schůzky zázračně uzdravil. Ale investigativní novináři by se ho zeptat mohli, ale neudělají to.

1 0
možnosti

Pane Bárta, ze kterého zázračného zdroje víte, že Babiš mladší někdy trpěl duševní nemocí? Jenom z úst lháře, podvodníka a zloděje, zato tomu věříte jako kdyby to byl odbornou personou ověřený a vyhlášený fakt.

0 0
možnosti
Foto

V čem spatřujete ono "uvrtání do trestného činu"?

Je podle Vás Babiš junior psychicky zdravý nebo naopak nemocný?

0 0
možnosti
Foto

Diskusi jsem celou nečetl (netrpím sebevražednými sklony), ale dovolím si vložit citát k sobotnímu zamyšlení, který vlastně není tak úplně od věci:

"Vláda, která toleruje zloděje a tuneláře, je sama objektivně vládou zlodějů a tunelářů."

Miloš Zeman, 1997

6 1
možnosti
Foto

A což i toto: ,,Politika je věčný souboj s lidskou blbostí vč. své vlastní "(též M.Z. coby motto jeho knihy ,,Jak jsem se mýlil v politice"). Tolik na rozloučení ode mne pro čísi, resp. až lecčí potěšení;-)

0 0
možnosti
Foto

Je s podivem, že ten, kdo neustále tvrdí, že blog není středobodem jeho světa, zde drží už 24 hodinovou šichtu;-D

3 0
možnosti
Foto

Některým se to i tak může jevit, ač i oni jsou i v tom dosti pomýlení:-P Já se dosyta v noci vyspal, a pak toho nemálo stihl, a stále stíhám. Vč. zaskočení si i na tyto stránky. Přitom si balím cigárka, hraji si s kotětem a se snem udíme maso. Že třeba ani toto , coby jen malá část nejen mého na mnohé hodně bohatého života mnohým hlava nebere, to vskutku není mým problémem;-)

0 0
možnosti

D35a98v61i18d 20V84l41k

4. 9. 2021 11:09

Díky za diskusi. Bohužel musím konstatovat ,že někteří reagují spíš na mou osobu , než na obsah blogu, který si asi ani pořádně nepřečetli. Jinak zaplevelení diskuse mraky příspěvků třeba od p.Jiroudka považuju za obyčejný troling a exhibicionismus.

1 0
možnosti
Foto

Ono Vám při vaší ,,jasnozřivosti", jakož i snaze se povozit na vlně často až primitivní hlouposti při Vašem uvažování příliš jiného nezbývá. Pochopitelně máte právo coby autor i mazat příspěvky, ba si i postěžovat u adminů a žádat mou ,,eliminaci". Ovšem tím byste jen potvrdil Vaše ,,kvality". A mně byste ani tím nepřekvapil, ba bych se ani kvůli Vám nehroutil;-)

0 2
možnosti
Foto

Tak četnost diskuze se autorovi povedla. Shodneme se, že je štěstí mít zdravé děti a nikdo nikomu nepřeje opak. Co mi v diskuzi chybí je to, kdo a proč to celé zinscenoval, jak jsem naznačil níže na začátku diskuze. Všechno ukazuje na TOP09 a tito demokrati se opravdu neštítí ničeho. Alespoň víte koho volíte.

2 8
možnosti

D55a37v85i44d 62V40l33k

4. 9. 2021 8:47

To jsou ale hlouposti. Já píšu o tom, že Babiš uvrtal své děti, nejen syna, do trestného činu, aby získal 50 miliónů z dotací a že je to nemorální. To zinscenovala Top09?? Ale vy už asi nejste schopen porozumět psanému textu.

9 1
možnosti
Foto

Ve snaze rozpoutat breistorming těžko zabránit brainwashingu, obzvláště když je za až fundament toho prvního použit ten druhýR^;-D

0 0
možnosti
Foto

Jinak všem dobrou. Pochopitelně noc. R^A atˇ to v kebulích nikomu nešrotuje moc;-)

0 0
možnosti

Máte tam fatální myšlenkovou chybu, ono když tenhle projekt vzniknul, tak ještě nikdo z těch účastníků neměl nejmenší tušení, že se dopouštějí strašlivého "podvodu", protože v té době tenhle trik s malou firmou a anonymními vlastníky byl naprosto legální a tolerovaný, stejným způsobem bylo přiděleno dalších 122 dotací za 3,4 mld. Jinak ten celý projekt stál 1 mld, tedy těch 50 MEGA tam byl jen drobný bakšiš 5% z celého projektu, který Agrofert po vypuknutí téhle umělé politické pseudokauzy bez problémů vrátil.

7 3
možnosti

;-D;-D;-D Jasně, Babiš a jeho právníci neměli sebemenší tušení. ;-D;-D;-D;-D

A teď tu o Smolíčkovi pacholíčkovi!

8 1
možnosti

Celý blog je pláč zneuznaného živnostníka oproti úspěšnému Podnikateli. Babiš junior je v nynější době divný, určitě je nemocný.Rv

3 6
možnosti
Foto

Janoušek nebo Rittig jsou také úspěšní podnikatelé. Stejná sorta jako Babiš....ty budete také oslavovat...?

1 1
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,62
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik