Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Všichni souvěrci autora včetně jeho - když Zeman promluví, je rozpitváno i to nic mezi slovy; to je matroš obracet každé slovíčko 10x dokola!8-o:-/;-O

Ale když nemluví - není do čeho píchnout a to je vlastizrada; nebo minimálně urážka všech atizemanovců. No co si to dovolil?? "S..u na vás, nic neřeknu!!" No toto.....;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PB

Tak ono to bude tím, že podstata jeho funkce spočívá v promluvách k národu, a to slušných, nadstranických a státnických.

Vy vlastně píšete, že když soustružník sekal zmetky, všichni mu nadávali. A když celou šichtu prochrápal, nadávali mu taky.

3 0
možnosti
JS

Ještě bych přidal bod 4. Vstřícná pomoc svým nepřekonatelným a nedotknutelným poradcům. On měl Zeman vždy velice šťastnou ruku na jejich výběr.

2 0
možnosti

R^

A nemají Rusové Zemana ve svých složkách?

:-)

4 0
možnosti
PB

P58e59t13r 82B28u10r68i20a37n

22. 4. 2021 19:18

Bůhví, jestli jim on sám nepůjčil duplikáty klíčů od těch skladů. Měl je na věšáčku vpravo dole.

2 0
možnosti
PB

P38e75t60r 90B29u47r11i90a15n

22. 4. 2021 18:41

Já vám přesně řeknu, Davide, co Zeman při svém vyjádření v kauze Vrbětice řekne.

Začne tím, že takové akce jsou nepřípustné a neomluvitelné. Pak budou padat slůvka typu: POKUD by tomu opravdu TAK bylo, JESTLIŽE a JE-LI to pravda...a zaparkuje v: NEUNÁHLUJME se K NEPODLOŽENÝM soudům a činům, vše posuzujme s CHLADNOU hlavou, s ODSTUPEM, žádejme NEZVRATNÉ DŮKAZY, nechme k tomu vyjádřit i DRUHOU STRANU...sečteno a podtrženo: mohli to klidně udělat i američani, nic na Rusy nemáte, cha ca, ovce tupé.

7 0
možnosti

Myslím, že nebude daleko od Vojtěcha Filipa, který prý uvěří našim tajným službám, pokud to vyšetří ruští vyšetřovatelé! :-)

3 0
možnosti
Foto

To je skoro tak hnusnej jazyk, jakým byly za totáče dehonestovány protisocialistické živly. Už ten kolovrátek stále stejný ani nemohu číst.  S čím kdo zachází...

13 6
možnosti
DV

D74a51v43i47d 82V69l34k

22. 4. 2021 18:04

Tak to nečtěte.

7 1
možnosti
Foto

Zřeba se dozvíme, že pan prezident Zeman povýší šéfa BIS Koudelku do generálské hodnosti u udělí mu nejvyšší státní vyznamenání Řád bílého lva. ;-D

2 2
možnosti
Foto

Já tedy osciluji mezi dvojkou a trojkou a při hlasování bych se přimlouval o možnost vybrat obě varianty.

Můj dojem je, že se u zajídá vyhovět pokynu z Moskvy a odsoudit vyhoštění ruských vyzvědačů a výbuch bagatelizovat, popř. zapřít. Nejspíš jedná a měkčí pokyny, aby mohl být ještě dál ruskému medvědovi užitečný a úplně se neodvařil.

Za blog díky a R^R^R^.

2 0
možnosti
OD

To není fér kvíz, pane Vlk.Zde platí všechny tři alternativy a to zvláště i pospolu.

Ale pan prezident promptně jmenoval nového ministranta zahraničí (kromě toho, co pase hrad) a teď ho překvapivě nechal ve štychu. Pan ministr se uvedl tím, že s dikcí Harryho Pottera uřknul Mockbu ultimátem.

Také mám tři věci -

- projednal to v Bruselu v obou domech (EU, NATO)?

- projednal to ve Visegradu a v Rakousku?

- jak se projeví celková pověst této české administrativy v těchto institucích na míře solidarity?

Nečekám žádnou podobnou reakci, jaká by přišla, kdyby o pomoc požádal Havel, proto si musíme vystačit s tím, co si vyslouží Klaus, Zeman a Babiš.

Bůh nám buď milostiv, nikdo jinej nebude

Zasloužíme si to? Ano, zvolili jsme je.

Tak prosím žádný další Kúdelův syndrom nespravedlivě nakopnutého kolene, to slávistické národní kňučení o tom, jak nás Západ nemá rád je už nudné, nechutné a čím dál víc připomíná Rusův mindrák.

3 0
možnosti
Foto

Kdyby se Zeman řídil notičkami z Moskvy, už dávno by je měl, dokonce ve velkém předstihu. Nezapomínejte, že k explozím ve Vrběticích došlo před mnoha lety. Je nesmysl si myslet, že na ně teprve čeká.

1 5
možnosti

Však on ty notičky měl a řídil se jimi. Byl zticha, než to prasklo bez jeho přičinění.:-)

15 1
možnosti
MM

Ať už jsou důvody jeho mlžení jakékoli a já si myslím, že jsou osobní, které jsou v rozporu se zájmy ČR, měl by se jako hlava státu vyjádřit neprodleně.

Když to dokázala prezidentka Slovenska.

6 1
možnosti
VV
  • Počet článků 653
  • Celková karma 37,96
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik