Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každý se nějak vyvíjíme. I pan Vlk. Od vtipných rodinných blogů o životě otce dvou dospívajících dcer, které jsem rád četl, přes vychloubačné články typu "koupil jsem si mercedes a sousedi mně ho závidí" až po dnešní brečení a naříkání. Také reakce pana Vlka v diskusi se mění. Dříve vtipné,nyní urážlivé. Pane Vlku, asi těch antidepresiv berete málo.

1 0
možnosti

J44a86n 48D89o31u83š20e15k

9. 10. 2020 22:16

Skuhrejte za sebe pane.

2 0
možnosti
Foto

spiše by měl plukovnik omezit podnikani s vakcinami ve své rodině. https://www.hlidacstatu.cz/hledat?Q=Karol%C3%ADna+prymulov%C3%A1

0 0
možnosti

Že jste se neozval, když měli podnikatelé problémy v době zavedení těch nesmyslných sankcí, které nikdy nic nevyřešily;-).

1 0
možnosti
Foto

A nebo, když přišly před deseti, patnácti lety o práci tisíce horníků, textiláků, sklářů, tak to byl pan Vlk taky hezky potichu, protože si myslel, že jeho, jako "soukromou firmu" na rozdíl od státních či polostátních podniků nic takového potkat nemůže. A ejhle, a ono jo... a klidně - a ke dlažbě si přivoněl i pan Vlk i se svým celým slavným koupelnovým studiem...;-(

0 0
možnosti

A30l69e52š 32V15o36l84f

6. 10. 2020 19:10

Jestli tomu dobře rozumím, tak pan Vlk by chtěl, aby vláda zajistila jeho okolí zradví a bezinfekčnost a vydala nařízení, aby všichni kdo můžou nakupovali u Vlka koupelny a potraviny, protože on žere depresiva, protože nemá kšefty. Jinými slovy: vládo, dělej si co chceš, ale mě zařid prosperitu. A ani nevím, že by byli koupelny a potraviny nějak ohroženy vládou..? Ono špatně vést firmu a svádět to na druhé(rozuměj vládu) je jednoduché. Ne nebudu vám radit, aby jste šel něco dělat, protože vy by jste propadl i jako zaměstnanec.

5 2
možnosti

Možná pan Vlk jenom chce, aby mu vláda zase na pár týdnů až měsíců nezavřela kšeft.

2 0
možnosti

J46o11s26e88f 82S90u86k

6. 10. 2020 14:24

můžete pomoci zvýšit ohleduplnost ostatních lidí tím, že budete apelovat na jejich ukázněnost.. Pomůžete tím zvládout nepříznivý stav a zkrátit stav nouze či závažnost různých omezení..Neškodí stát, ale "chytráci", co se tváří / a do celého světa vytrubují/, jak jsou chytří..

7 1
možnosti

D42a22v23i30d 93V93l70k

6. 10. 2020 13:52

Díky za diskusi. Trochu mě vždycky mrzí , že mnozí čtete mezi řídky věci ,které tam vůbec nejsou. Taky mne mrzí ty urážky mistrů světa brouků Pytlíků téhle doby. Já chtěl jen popsat současné podnikatelské trable, dotýkající se jak mě, tak hlavně lidí třeba z gastra. Tu nepřehlednost, chaotičnost a nekonzistentnost v řízení téhle země , která doléhá na všechny co podnikají.

2 8
možnosti

Mě zase mrzí,že jste schopen mínusovat pod vlastním blogem. Ostatní Vás urážejí a Vy je nazýváte brouky Pytlíky,níže i pak daleko hůř. Nadávat na vládu umí každý,ale držt se nařízení která jsou pro většinu normálních lidí jasná,přesto že se zcela logicky obměňují se lidem nechce. Výborně to napsal pan Filip Vracovký viz níže....Jen se divím,že Vás cenzoři za některé výroky nesmáznou. Vy nepopisujete stav,Vy pláčete nad rozlitým mlékem....To,že jste jako podnikatel zřejmě neschopný neznamená,že Vás ti co nebrečí a makají i v této domě budou živit.

10 2
možnosti
Foto

No ne všichni malí podnikatelé živoří. Napsal jsem k tomu pár řádek už na jaře... https://jiriberanek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=750614

0 0
možnosti

V naší ekonomice jsou volná místa, hlavně pro uchazeče s nízkou kvalifikací a s mizerným platem (obchodní zástupce s platem až 50 tis., není skutečné místo a plat 30-50 tis. po zaučení, není skutečný plat, to Andy asi netuší). Byrokratické bariéry pro pracovníky ze zahraničí jsou šílené, zaměstnanci placení státem sedí na místech, které již neexistují a bude to s kurzarbeitem pokračovat a na pracáku je jen odpad co pracovat nechce.

Evidentně je nutné zbavit se starých papalášů z čela státu, těch co neznají jinou možnost než socialismus, tentokrát s nelidskou tváří kapitalisty. Hodlají zaměstnat všechny i kdyby je měl platit stát. Umělá zaměstnanost jako za totáče, prý je to dobré pro voliče, jen daňový poplatník je v depresi. Navíje je jasné, že současný daňový poplatník státní dluhy není schopen platit, tak jsou zadluženy jeho děti i vnoučata.

2 1
možnosti
Foto

Náš stát vyhlásí bankrot a zahraniční vlastníci českých bank ho budou muset odepsat a uhradit z vlastního kapitálu českým střadatelům, jejichž prostředky použily na nákup státních dluhopisů. Nic se neděje. Pouze vrátí ten majlant, který byl odvezen za hranice. Nedělejte z toho tragédii.

1 0
možnosti
Foto

Anebo to můžete zabalit, provozovny, materiál rozprodat (když bude nejhůř, tak od cenou, ale každá kačka dobrá, lepší než drátem do oka) a nechat se zaměstnat v nějaké fabrice. Každý měsíc 15 cca 20 litrů jistých, odděláte si 8 hodin a pak s čistou hlavou domů....

3 0
možnosti

Bezva řešení. A když to tak udělají všichni postižení, tak se příští rok třeba nikde neubytujete. Nebudete s dětmi chodit na výlety (pouze v dojezdové vzdálenosti od vašeho domu), protože všichni hospodští, provozovatelé občerstvení a ubytovací zařízení to zabalí.

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS