Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

No vidíš, Vlcaku, jak to dopadlo. Konečně sebereflexe. Já už vloni říkal :kdo si počká...

1 0
možnosti
Foto

K28a94r65o18l 63W77i53l26d

11. 1. 2020 7:30

Dámy a pánové, zbytečně se rozčilujete a vzájemně napadáte. Co jsme neudělali v listopadu 89, nebo nejpozději v roce 1990, už nikdy nedoženeme. Musíme čekat ještě takových 20 - 30 roků, aby vymřeli. S tím se smiřte a kritizujte jejich dnešní činy, jen to má smysl.

5 0
možnosti
EK

Jenže vstávají noví bolševici, co jim vadí, že si plebs může létat na dovolenou stejně jako oni.

4 0
možnosti
PK

Po včerejší diskusi na CT24 je jasno, prof.Válkoví odmítá nařčení z vědomé podpory zneužívání zákona o dozoru a bude se obhajovat soudně a obhájkyni u prezidenta odmítne z titulu svého členství v KSČ...

5 0
možnosti
EK

Já to musím napsat, mě to štve, štve. Bez ohledu na ta, jak je to osoba nesympatická, tak budu hájit to, aby jí bylo měřeno stejným metrem, jako všem bývalým komunistům. Zrovna v neděli jsem prskala jako křeček, když u příležitosti znovuotevření Státní opery "moudře" hovořil k národům bývalý komunistický vymývač mozků, horlivý svazák a kariérista Pavel Kohout. Ta bublina se tam samolibě rozvalovala s kohoutem na kravatě a lezla Němcům mezi půlky zrovna tak horlivě, jako svého času bojovala proti revanšistům. Co je nějaký článek z doby normalizace s podpisem Urválka proti tomu, když někdo dělal v dobách politických procesů kulturního atašé v Moskvě? A že se kál? K těm, co jim jako dětem psal komunistické pohádky, se jeho díla z emigrace stejně nedostala. A těch bývalých pomýlených intelektuálů bylo a dneska jim organizujeme státní pohřby.

12 1
možnosti
Foto

Ejhle...Korbelova Eva umí mluvit...no tak Evo...a teď máte na mysli koho s tím státním pohřbem zorganizovaným...Havla...nebo snad jste myslela s jistou podprou státu Gotta...? Nebo jen tak sotva pusu otevřete, plácáte...a on Kohout, jakkoli jsou věci kolem něj zajímavé...exkurzuje do jiné oborové sféry a chce byt ombudsman?

3 5
možnosti
Foto

Mně je zcela jedno, jestli bude klečet na hanbě..to nepotřebuju....ale mám před očima jistou důstojnickou čest. A profesní lásku. Semtam se vzácně najde. Jestlize mam na krku pověšený koš, do něhož bude ať už oprávněně nebo prehnaně s největší pravděpodobností padat jeden nepříjemný míč za druhým...a to nejen tyden ale je to štempl pro mnoho let.....prostě se upozadím, ten post prostě nechci. Mám tuhle zemi ráda, nechci kvůli mně samé další rozbroje, nakonec mám se i sama ráda a chci klid duše. Chci a budu mit radost, kdyz tam za mne seženou někoho dobrého a schopného a já si svých pět minut slávy užiju tím...ze mu vzdám hold a pochválím tuhle volbu...neboť moje profese je moje láska. Jestliže to má někdo jinak...máme stoprocentní jistotu, že leccos bude hlavně o něm. Nevím...

2 1
možnosti
AN

A96l19e83š 64N44o79v79á65k

10. 1. 2020 21:25

Šabatová svůj charakter ukázala v kuřimské kauze.

6 2
možnosti
MP

Bylo by vhodnější, aby politici zvolili mladšího kandidáta bez komunistické minulosti. K výkonu funkce veřejného ochránce práv je morální kredit, podle mého názoru, důležitým předpokladem.

7 0
možnosti
Foto

měl by být dobře známý veřejnosti, aby se na něj obracela s důvěrou

4 0
možnosti
LH

Měl setsakra měl a co Motejl měl nebo neměl?

3 0
možnosti

Měl. To k nadpisu.

Problematika je ale složitější. Neměl by mít špetku charakteru i předseda Ústavního soudu Rychetský, člen KSČ, nebo předseda Nejvyššího soud Pavel Šámal, také člen KSČ? A jsou jich ve veřejných funkcích všude desítky.

11 0
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 36,74
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik