Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen mi přijde úsměvné, že např. ODS tak trvale a neurvale bojuje proti Babišovi. Vždyť je to právě ODS, která svou ekonomickou transformací v 90.letech takové Babiše pod hesly typu "nebást se a nakrást", vytvořila....

0 0
možnosti

I11v93a52n 41J65i88r74e21š

7. 12. 2019 7:24

Víte, ona ta pravdivá věta, že zůstávat v omylu a rochnit se v něm je znakem blbosti platí i pro vás.

0 0
možnosti

pane Vlk, ja se domnivam, ze Vam unika to nejpodstatnejsi. Vubec se nejedna o to zda neko miluje ci nemiluje Babise. Dnes se hraje o to zda jsme ci nejsme pravni stat, zda existuje alespon elementarni predvidatelnost prava, zda ceske soudnictni nespeje k justicni mafii.

jak je mozne, ze nejen v teto kauze, je tolik pravnich vykladu a pohledu na vec?

jak je mozne, ze kazda instituce rozhodne jinak, prestoze maji stejne "noty"-tj. zakony?

jak je mozne,ze odchazeji od policie znechuceni spickovy kriminaliste?

Pokud jde o tuto konkretni kauzu, tak odmitanim abolice se pro mne stal pan premier "frajerem" v dobrem slova smyslu. Kolik z tech, ktere tak adorujete by se zachovalo podobne....

3 2
možnosti

To odmítání abolice není žádná frajeřina, ale normální kalkul. Kdyby přijal od prezidenta "dar" v podobě abolice, již nikdy by se nezbavil podezření a opozice by mu to mohla následně kdykoliv omlátit o hlavu. Nehledě k tomu, že by to byla i voda na mlýn i "Miliónu chvilek". Naproti tomu když ho zbaví viny justice (ať už opětovným zastavením trestního stíhání, nebo výrokem soudu) zavře všem ústa (alespoň pokud jde o kauzu dotací na Čapí hnízdo).

0 0
možnosti

P81e24t75r 97L59o97r71e21n38c

4. 12. 2019 21:27

Moc se omlouvám, mělo být Plus.

0 0
možnosti

P37e14t55r 80L92o60r72e61n30c

4. 12. 2019 21:24

Si tu nekoledujte. Až dostanete dištanc, bude pozdě chtít se ptát, "a co lidi, mají si kde hrát?"

0 0
možnosti
Foto

Ale no tak. Babiš přišel a zase odejde. Náš život půjde dál, bez ohledu na toho trotla. Sám si vlezl do pasti, kdy potřebuje vládnout Česku, aby si udržel Agrofert. Pastička se pořád přivírá a on z toho jančí. No tak ho nechme vyječet, trochu s sebou zamrskat, u toho se bude dál zamotávat do ostnatého drátu. Tolik zábavy za tak málo peněz, no kdo jiný to má..... Ale je to škoda. Myslím že za jiných okolností by Babiš vůbec nemusel být špatný politik.

0 0
možnosti

Neumím si ty jiné okolnosti nějak představit. S jeho náturou by totiž vždy řešil v první řadě své vlastní zájmy. Tedy je v tom lepším případě úplně stejný jako ti, které kritizuje.

1 0
možnosti
Foto

Nečasova vláda nepadla kvůli pár kabelkám. Jestli si Vy opět přejete premiéra, kterého v lepším případě ovládá nějaká sekretářka a v horším nějaký "anonymní" bývalý vekslák s dlouhými prsty, tak já tedy ne.

8 2
možnosti
Foto

ale to ještě neznamená, že se musíme spokojit se stávajícím premiérem, který si bezostyšně přivlastňuje stát.

5 1
možnosti
Foto

O31t14a25k77a35r 42S11e60k13l

4. 12. 2019 13:59

Davide , souhlas. Jenže . jak už jsem kdesi kdysi psal..... marnost nad marnost. Sám pro sebe jsem s podivem zjistil , že ten Husák mně snad vadil méně než ti dva současní nejvyšší šašouři - AB + MZ. O tom Gustavovi H. jsme věděli , že je to nepřítel , komouš - prostě něco jako přírodní jev , se kterým se musíme smířit. V letech sedmdesátých a osmdesátých to vypadalo tzv "nafurt" - takže : škola , holky , sport , hospůdka - politika byla úplně , ale úplně vzádu.

Potom jsme zvonili klíči , vyhráli a co se nestalo. Teda - stalo. 30 let po převratu tady máme polodementního cara a třičtvrtězlodějského premíera. Mno . a mají 30% a více sympatizantů , resp voličů. Zezadu to jistí komouši a Oka-můra.

Kruh je kruh a historie se opakuje. Moje děti ( už i vnuci) deset let po VŠ ( vnuci pochopitelně ještě ne) mají už zase politiku tzv. " v paži " Ti v závorce zmiňovaní vnuci budou s pravděpodobností hraničící s jistotou studovat mimo ČR a žít také někde , kde stát nevedou dva šašouři.;-D:-(;-(

11 0
možnosti
Foto

Bylo hůř a bude hůř.

0 0
možnosti
Foto

Nebojte se, oni přijdou ještě horší než Babiš. Selhávání státu není zaviněno charaktery těch, kteří tomu velí, ale díky samotnému systému, který formuje každého do stejného, nebo podobného jednání, jako jednali ti před nimi.

5 0
možnosti
Foto

Nenazval bych to systémem. Je to zákon party. Mezi sebe přijme jen stejného grázla. A tak sám vnímám podobu české politiky stvořené po Vítězném listopadu naivky a chudáky, které vzápětí ovládla klika bývalých veksláků a jim podobných gaunerů. Nezkušení, ale po mamonu chtiví politici se jim upsali za obálky s pár miliony jak hloupý Honza čertu a pak se muselo skákat jak ze zákulisí poroučeli. Když přišel na scénu miliardář Babiš, nepotřeboval brát nadité obálky a tak nemusí nikoho poslouchat a dělá, co sám uzná za vhodné. Nasadili proti němu zbraně, které jsou všem lumpům vlastní. Udání, špinění, osočování. A mezi voliči se najdou i tací, kteří to neprohlédnou a nechají se sebou médii manipulovat.

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS