Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zrzky a tlusté (ne v této kombinaci) nám nechte.

0 0
možnosti

Pan Vlk předvádí správný způsob manipulace, ano takto se bojuje permanentní revoluce proti skutečným lidským hodnotám. Prostá paní Jochová chrání své děti i společnost před propagandou. Pro objektivitu článku vám pisatel blogu raději neprozradí, o které vystoupení paní Jochové se jedná. Heslo "žij a nechej žít" porušuje pan Vlk, když označuje dobrou mámu za nenávistnou osobu.

0 0
možnosti

Je docela kuriózní, když se o normální rodinu otvírá někdo, kdo vypadá normálně; nejspíš proto, ze neví, ze na to se sází, ze z toho budou chtít nuly vytlouci body.

1 0
možnosti

Ad. 1 Pane Vlku, žít a nechat žít je zásadou mnoha konzervativních lidí. Pouze si spousta z nich myslí, že tlaku na legislativní změny ve prospěch velmi netradičních věcí není třeba ustupovat zcela bez boje.

Ad. 2 Máte pravdu, že pokud budou albíni, černoši, arabové, romové a jiní tlačit na změnu legislativy ve prospěch velmi netradičních věcí, tak viz. bod výše.

Ad. 3 "Tradiční rodina" je určitě poměrně v krizi. Notabene i Vy jste toho příkladem, neboť jste buď Vy nebo Vaše žena již jednu rodinu rozbili. Konzervativci si ale myslí, že posilováním rolí alternativ se společnost nikam neposune v kladném smyslu.

Ad. 4 Dokážete se i někdy nepochlubit tím "vaším" romem? Mám takový pocit, že se mihne každým Vaším příspěvkem.

6 0
možnosti

D93a13v20i73d 76V21l64k

29. 11. 2019 11:35

Přátelé, já žiji ve spořádaném manželství a osobně si myslím, že mít spořádané manželství by mělo být dopřáno všem lidem, klidně i se stejným pohlavím. Když jsem slyšel jak paní Jochová nechce odpovědět, co by dělala, kdyby měla teplého syna a pak prostě řekla, že by mu vlastně nepřála partnera, raději ať je asi celý život nešťastný, tak jsem prostě napsal tenhle blog. Takhle by to prostě dobrá matka určitě necítila. Myslel jsem, že jsem národ plný tolerantních slušných lidí a ne rigidních zabedněnců. nechápu proč tahle paní vlastně dostává tolik prostoru v médiích.

10 1
možnosti
Foto

Ano. Tuto otázku jsem mnohokrát položil bigotním katolíkům, kteří jsou stále přesvědčení, že homosexualita se dá léčit. Někteří byli pro "léčbu", někteří mi řekli, že by je vyhnali. Poté jsem vznesl otázku, jestli je tedy pro ně základním kamenem jejich lásky k dítěti to, že bude mít za životního partnera stejnopohlavní osobu. Mnoho z nich se mnou od té doby nemluví.

Jsem toho názoru, že každý člověk je jedinečná bytost, bez ohledu na to co má v kalhotách, s kým hodlá žít, jako má barvu kůže, vyznání či filosofický náhled. A je jen na nás, jestli ho budeme milovat či nikoli. A že jen láska a nikoli nenávist je to, co je v životě člověka to hlavní.

11 0
možnosti
Foto

Bohužel, paní Jochová dělá svými prohlášeními konzervatismu medvědí službu. Ale konzervativní přístup k životu není (jen) o tom, o čem ona blábolí. Jde o mnohem širší pestrou paletu, ze které si ona sama bohužel namíchala jen černou a bílou...

4 0
možnosti

P93e49t15r 15L36a83n25g87e14r

29. 11. 2019 9:45

Paní Jochové nedochází, že tradiční rodina má i tradiční nepřátelé - alkoholismus a další závislosti, nezájem rodičů o děti, domácí násilí...

3 0
možnosti

Dobry den,

proc pisete lesbicky s malym l, ale gay s velkym G? ma to nejaky hlubsi smysl?

jinak tedy uz jste zde mel vyrazne lepsi clanky....tento byl šity hodne horkou jehlou....

1 0
možnosti

... znám dost případů tradičních chlapů od rodiny, kteří si rádi skocej do pelechu s chlapem a pak se zase nad ránem vracej do svých "tradičních" rodin, které jsou homo chlapi podle paní Jechove tolik ohrozovane...

6 0
možnosti
Foto

No, nechci být šťoura, ale právě jsi to paní Jochové potvrdil...;-)

4 0
možnosti

Pane kolego, to jste dnes dost ujel. A jak je to s vámi, žijete tzv. na hromádce, nebo ve vámi zesměšňovaném manželství ?

2 3
možnosti

Neujel. Zkuste mit trochu nadhled.

A ze zesmesnuje manzelstvi? Proc by ne? Existuje tolik vtipu o manzelech, manzelkach a manzelstvi...

3 0
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,72
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik