Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Davide smutný souhlas. Je to jako se šmejdama, něco se začalo hýbat až po dokumentu....tady je to mnohem závažnější a Policie ČR asi řeší závažnější případy....šedesátku na výjezdu z obce nejspíš.!

1 0
možnosti
Foto

Je hloupost dělat z některých lidských interakcích, například těch co se odehrávají na internetu, zločin.

1 6
možnosti
DV

D45a98v84i71d 12V15l17k

15. 5. 2019 13:35

Fakt? A to je jen póza, nebo to říkáte s plným vědomím jako táta od dětí?

3 0
možnosti
DV

D61a43v11i31d 56V30l63k

15. 5. 2019 13:36

Jojo už jsem to viděl a je to dobře , že to řeší.

2 0
možnosti
PK

Plně s Vámi souhlasím...a samozřejmě karma, ale jako věčný šťoural bych se zastal policie... silně totiž pochybuji o tom, že by se o většině těchto zvrhlostí vůbec dozvěděla. O velké části těchto svinstev se ani nedozví rodiče. Maně si vzpomínám na pořad, který se tímto zabýval již před léty. Otec jedné dívky řekl, že se o tom dozvěděl čistě náhodou. Jeho dcera zapomněla vypnout počítač, naskočil spořič obrazovky a otec se chtěl po nějaké době podívat na internet a nestačil se divit, co spatřil na facebooku své dcery...Tento otec to řešil... vše nahlásil policii a společně s manželkou to s dcerou probrali... Jenže pak je tu další skupina dospělých, kteří trpí jakýmsi falešným studem a podobnou zvrhlost nenahlásí, protože "co by na to řekli lidi?" či "co si o nás budou myslet?"... Osobně se domnívám, že těchto dvou případů je většina a proto policie nezasahuje více. Dalo by se polemizovat o tom, že by policie mohla působit preventivně a internet mnohem více sledovat, jenže v tu chvíli by se jistě i zde na iDnes.cz našlo dost křiklounů, kteří by to považovali za zásah do soukromí a v diskuzích by řvali něco o policejním státě.

Suma sumárum... pokud chceme, aby policie úspěšně zasahovala, tak je potřeba se více zajímat o to, co probírají naše děti na internetu a pak po zjištění, že našim dětem chodí takové prasárny, vše nahlásit policii.

5 0
možnosti
DV

D64a26v57i88d 31V93l77k

15. 5. 2019 13:20

Snad máte pravdu PetřeR^

0 0
možnosti
JU

J90o82s44e76f 37U50l47m35a13n

15. 5. 2019 12:15

Jako zásadní považuji, zda dochází k nějakému nátlaku, případně lsti. Jinak samozřejmě zákon hovoří jasně. Pokud si tedy teoreticky dá padesátník (z článku) rande s patnáctkou, tak v prvé řadě nechápu tu patnáctku, která do toho jde a osobně si myslím, že do takové akce půjdou jen naprosté výjimky. Pak je to podle zákona legální a o takovém chlapovi pak lze prohlásit, že je nechutnej, ale to je tak všechno. Pod 15 let je to pak samozřejmě trestné, většinou to končí podmínkou.

3 0
možnosti
KS

Tohle je normální kriminálník. "Čistokrevný" pedofil by dítěti nikdy nic neprovedl, nijak ho neohrožoval, naopak by pro něj udělal první poslední.

2 0
možnosti
DP

Je fakt, že zákazy nic nevyřeší. zakážeš jim internet a zaplatíš kroužek. A pedofil tam bude dělat vedoucího. Takže je důležitá informovanost - aby děti toho pedofila poznaly a uměly to ventilovat na těch správných místech.

1 0
možnosti
Foto

Ti lidé jsou sexuálně zvrhlí. Jde o úchylku či nemoc, v principu srovnatelnou s jinými podobnými úchylkami, ke kterým se současná společnost staví až nezdravě vstřícně. Když laskavě k jedněm, proč nesmiřitelně k jiným, podobně nemocným? Tenhle zvrhlík neporušil trestní řád. Jen veřejně projevil, jaký hnus je v něm. Stejně jako to dělají jiní, rovněž postižení sexuální úchylkou.

1 0
možnosti

Karma.Souhlasím s Váma Davide.Je to k vzteku,já bych je také ukázala celému národu.Bohužel máme takové zákony ,které to nedovolují.

1 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 36,21
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik