Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K odsouzení člověka máme soudy. Mně tato kampaň připomíná to, jak rozhořčení pracující žádali nejtvrdší trest pro Miladu Horákovou. Rv!!

0 1
možnosti

Samozřejmě, že rozhodne soud.

Jen je potřeba o takových "magorech" psát, aby pochopili, že něco s nima není v pořádku. Trestat spoluobčany (nebo je v extrému i zabít) za své domněnky není normální ...

Nebo ještě někdo považuje teroristy za geroje ???

2 0
možnosti
Foto

Prostě jste zase udělal z komára velblouda - tím myslím tu diskusi, na kterou jste raději ani nevložil odkaz, aby si čtenáři pravdivost Vašich tvrzení nemohli ověřit.Rv

1 0
možnosti
Foto

R^ a karma. A podobně zpitomělých magorů, tvářících se jako vlastenci a zachránci národa případně celé Evropy, je u nás nemálo. Mimochodem svědčí o tom i část zde diskutujících, kteří tohoto evidentního blba podporují.... Mimochodem ti samí podporují např. Breivika......:-/

3 2
možnosti

Sáhněme si všichni do svědomí, že?

To dneska nebude?

Takže dvojí metr?

Kabaret hadr.

1 0
možnosti

O33t51a 76K89i61n98c

8. 1. 2019 0:07

Žádný dvojí metr. Muslimský zločinec i nemuslimský zločinec - oba jsou zločinci. A pokud budete tohoto zločince obhajovat, tak si sáhněte do svědomí především vy sám, tedy pokud nějaké máte.

4 0
možnosti
Foto

Tady se trefujete do nějakého chudáka duchodce ale když vystřílí diskotéku, explodujou na koncertě nebo najedou dodávkou do davu, tak nikdo z vás ani necekne. Ubohost.

5 5
možnosti

D44a72v11i30d 39V78l72k

7. 1. 2019 22:12

Chudák důchodce terorista, co chtěl zabít neviné lidi ve vlaku? Jaste normální??

7 4
možnosti

Ten člověk je pomatenec, za svůj čin bude odsouzen, k tomu kopec ostuty. Tak proč máte ještě potřebu se o něj mediálně otírat?

4 2
možnosti

O21t13a 51K34i66n60c

7. 1. 2019 21:48

Protože je on stejné pako jako muslimští teroristé. Pokud by se o jejich zločinech nepsalo, tak by vám podobní nejvíc křičeli, že se o nich média nezmiňují.

3 2
možnosti
Foto

Nějak jsem si vzpomněl na tykadláře Svobodu. A co vyfásl za pár tykadel a zpupnost vůči slavnému soudu. Protože on znectil naše význačné politické osobnosti. A to je, prosím zločin, proti tomu je nějakých pár stromů na kolejích prkotina.

R^

8 0
možnosti

1. Smetana, ne Svoboda.

2. Trestní oznámení podal dopravní podnik.

3. Pan Smetana byl odsouzen za poškození cizí věci.

4. Vyměřeným trestem byla pokuta a veřejně prospěšné práce.

5. Pan Smetana se neodvolal, ale na veřejně prospěšné práce nenastoupil. V tom případě se trest automaticky mění na odnětí svobody.

0 0
možnosti
Foto

R^když nás tu paní Pilloni bombardovala děsivými zprávy a afrických lidožroudech v Itálii upozorňovala jsem na to, že vyvolávat v lidech strach a vzbuzovat v nich nenávist je velice nebezpečné a doplatíme na to nakonec všichni-takže jí podobní včetně všech kdo jí to podporovali-matně pamatuji třeba paní Tenzler jsou zodpovědni pokud bude více takových pomatených bojovníků proti muslimským hordách které se podle nich už tři roky valí přes naše hranice aby nám zakázali vepřové -paní Tenzler jsem zmínila jen proto, že ona naopak vinu za teroristické činy dávala sluníčkům s přáním, aby se jim něco podobného stalo také

5 3
možnosti

Nesnažte se debatu o pošahaném nebezpečném dědkovi převézt na politiku, nepodaří se vám to.

3 3
možnosti

Ještě, že do toho pan Vlk zamíchal Zemana s Okamurou. Už jsem se bál, že dojde k závěru, že ten dědek je prostě nebezpečný magor, kterého je třeba zavřít a hotovo.

9 0
možnosti
Foto

Všichni teroristé jsou magoři ale většina jich potřebuje dostat nějaký "impuls" ,aby se vydali na cestu zabíjení.

6 0
možnosti

"Ohrozil raději životy nevinných cestujících ve vlaku" ;-D

0 0
možnosti
Foto

Bohužel, takových "důchodců" je u nás více , jak ukazuje náhled některých dalších na ten pokus zabíjet kohokoliv ve jménu boje za zájmy "státu". Ten smajlík od pana Želinského k tomu ohrožení životů cestujících říká více, než tisíc slov.

3 1
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 36,21
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik