Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milý Davide, tvé ženy touží hlavně po tvé pozornosti a lásce. Což se projeví tak, že na ně průběžně myslíš, jim nasloucháš a slyšené vnímáš. Pokud se musíš ptát, co by si přály, pak se obsazuješ do role muže pohodlného a citově nepříliš angažovaného. To už pak zachrání leda tak diamanty pro manželku a ajfouny pro dcery. Čím větší práci si dáš s vymýšlením dárku, tím větší budou ovace. Slovy ženské matematiky: Objem vynaložené energie a empatie je přímo úměrný objemu projeveného citu. Tím tě ovšem nechci odradit od velmi hezkých dárkových položek, jako je třeba norkové paleto, nebo letenky do N.Y.

0 0
možnosti

D42a74v11i77d 45V68l47k

25. 10. 2018 11:37

Asi jsem si to Štěpánko zasloužil;-)R^

0 0
možnosti

Máš pravdu, Davide! Ženský moc něco chtějí, ale neví co. Hlavně jako dárek nic praktického, ale něco, co je tak nějak "navíc". Třeba nějakou krásnou vůni:-)

No, a pozvání na večeři...taky hezké.

(Osmáka určitě ne!:-D:-D)

0 0
možnosti
Foto

Mně by stačilo obejmutí....ostatní si už koupím sama;-D

1 0
možnosti

D67a98v30i37d 68V43l52k

15. 10. 2018 11:27

Jojo tenhle dárek zvládám na jedničku.

0 0
možnosti
Foto

R^ Šmankote, to je jednoduchý. Nech si zavázat oči, vzít za ruku, ona už Tě dovede, kam sama chce a vysloví přání " To chci!" Je dost možné, že nebudeš věřit svým očím.;-D

3 0
možnosti

ani následnému výpisu z účtu 8-o

0 0
možnosti
Foto

R^ Ano, pěkný blog, pěkné zamyšlení a svatá pravda.;-D

Víte, Davide, co bych dceři podarovala? Dárkový poukaz na útratu za oslavu v kavárně či v restauraci, kam ráda chodí a kam pozve své přátele. Tedy samozřejmě s finančním limitem, aby mládež za Vaše úspory nepařila 3 dny v kuse.;-D

1 0
možnosti

D97a65v32i50d 37V44l25k

15. 10. 2018 11:27

To je dobrý tip

0 0
možnosti
Foto

Aby to nebylo jako u nás. Děda si koupí nový foťák. Babičce ho ukáže až u nás že slovy "koupil jsem babce fotoaparát". Babička zírá my také. No babička je vlastníkem několika foťáku a kamer ovšem ani jeden pořádně nedržela v ruce.

0 0
možnosti

;-D neoisete o mne?;-DManzelka uz ma take nekolik fotaku, netebooku a tabletu.;-D

1 0
možnosti

Pred stejnym problemem stojim take nekolikrat do roka. Nejen narozeniny, jmeniny, vanoce, velikonoce, dny zen, svatky matek, valentyni, halloweeni a ja nevimco jeste. Vsichni uz vsechno maji, a to dasi stejne nemaji kam dat.

Zlatej socializmus, kdy se clovek dozvedel ze na druhym konci prahy maji v hrackarstvi sklapecku tatru a deti byly nadseny. Nebo zase ze na uplne jinem majibezesve puncochace a jaky byla zenuscina radost.

Dodnes nmanzelka rika ze ty vanoce uz nejsou bez toho shaneni takove jako tenkrat.

0 0
možnosti

D17a25v81i23d 31V83l73k

14. 10. 2018 15:00

No já bych se nevracel

0 0
možnosti
Foto

ježíšmarjá...co vy chlapi furt řešíte? Pro ženský se nakupuje jedna radost, je tolik možností jak nás ženy potěšit;-D

ale koupit dárek pro chlapa...to je problém8-o8-o8-o

4 0
možnosti
Foto

jinak nevadí Davídku když si to vypůjčím pro stránky Ženy over fifty? předem díky protože tuším že protestovat nebudeš;-)

0 0
možnosti

Já už to vidím přesně, jak se s tím Lukášem domluvím, zabalím ho do krabice od boileru a ona na to čumí jak zjara a říká si: "tak veliký a těžký, to bude teda dárek" Pak to rozřízne tím nožem na koberce a zevnitř se ozve Jáááááu:)

0 0
možnosti
Foto

I když to pojímáš vesele, jde o obsahově traumatický blog. Tohle řeší každej chlap, který má dcery a je ženatý.

Dám Ti tip - zážitky. Holkám dej tandemový seskok padákem, manželce třeba dvoudenní rochnění v teplých kádích v nějakém odporně drahém wellness. A máš vystaráno.

Přeji Ti pěknou neděli, sehr geehrte Trablekolege. R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,72
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik