Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak já myslím, že je to poslední křeč, před generačním zlomem a otevřeným systémem vzdělávání, kter0 nejpozději za 10 let musí přijít. Volba Zemana bylo jakési poslední vzedmutí před zánikem vekslácké generace..... Prvním signálem je zanikající KSČ(m)....

0 0
možnosti

v casopise Tyden o sobe tvrdi,ze je fenomen...tak ja vam nevim:-/

0 0
možnosti

Je velmi smutné, že hradní opilec projevuje vůli lidu tím, že vyznamenává pseudohvězdy minulého režimu a lidé co opravdu pro naši zemi něco udělali jsou opomenuti.

Osobně nemám proti panu Davidovi nic, ale myslím si, že to není osoba hodná vyznamenání ke dni stoletého výročí naší republiky.

Mám za to, že je na čase, aby se lidé probudili a dali jasně najevo svoji vůli, celý svět se nám směje, na hradě se usadil hulvát nejvyššího ražení i Pepík z Horní Dolní by úřad vedl lépe.

2 2
možnosti

Michal David, vlastním jménem Vladimír Štancl byl umělec minulého režimu, který mu dával prostor pro jeho tvorbu, mj. pravidelně jezdil koncertovat do Moskvy. V porevoluční době se velmi rychle "aklimatizoval" a navázal na své, režimem podporované úspěchy. Pokud je jeho výjmečnost hodna státního vyznamenání k 100 výročí vzniku ČR, je to jen další důkaz naprosté degradace této instituce, jakou za prezidenta Zemana zažíváme. Jedním slovem další ostuda Miloše Zemana.

4 1
možnosti

Autor článku je primitiv. Když se o něco nezajímám, nebo neposlouchám, tak to neznamená že ten autor nebo intepret není historicky přínosem pro společnost kulturu.

Hlavně když se o někoho nezajímám a neposlouchám ho, tak se o něm raději vůbec nevyjadřuju :-P

2 4
možnosti

Je-li pro vás Michal David kultura, pak se ke kultuře raději taky nevyjadřujte.

6 1
možnosti

No nechci hodnotot clanek, je to blog a nazor jednotlivce, se kterym se nekdo muze ztotoznit a nekdo nemusi, nebo jen castecne.

Ale souhlasim s tim, ze vyznamenani maji dostat opravdu vyjimecni lide, a to M.David tedy neni. Vlasntne ani nevim, zda vubec nejaky zpevak nebo hudebni skupina u nas dosahla nejakeho svetoveho ev. mimoradneho vehlasu...

1 0
možnosti
Foto

VULGARISMY tomuto portálu nevadí ! Co to je "metál" ? Proč do článku plete autor "koblihy" ? To portálu nevadí ,že je to mimo TÉMA ! !!

2 0
možnosti

J51a95n 36B26l48a20n20a

16. 10. 2018 15:41

Jo , když má vulgarismus správný směr dle dohlížitele, tak nevadí

1 0
možnosti

Měl jsem ho moc rád. V 80-tých letech. Stejně jako další tehledjší popové hvězdy. Ale žádný hudební vkus mi nezničil. Stále i tak stále poslouchám prog-rock, hard-rock, jazz atd.

A občas si stejně pustím Davida nebo třeba Horňáka No stress :-D

5 0
možnosti

Trapný, velmi trapný článek. Já jsem fanouškem Davida nebyl a jeho tvorbu jsem v mládí nesnášel. Ale jako starší jsem uznal, že to byl kvalitní pop. A od dřívějších českých presidentů dostalo vyznamení tolik lidí, kteří muj život vůbec neovlivnili a nebo dokonce jsem o nich nikdy neslyšel a přihlouplé blogy jsem kvůli toto nepsal. Asi nejsem zamindrakovaný jako autor tohoto blogu (Vlk)

9 3
možnosti
Foto

M39a49r46e87k 91T11o17n

14. 10. 2018 10:53

Tady nejde o to, kdo vyznamenání dostane. Ale ZA CO???

5 0
možnosti

Kde jste byli vy kritici, když vyzamenával Havel své oblíbence? Jste prostě s tou nenávistí k prezidentu Zemanovi k smíchu!!!;-D;-D;-D

5 7
možnosti

Zeman je zas, bohužel, k pláči...;-(

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS