Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Logické, praktické a fungujicí řešení. Proto v dnešní době nepřijatelné. R^

1 0
možnosti
Foto

Karma. Myslím si, že i pro mnoho diskutujících by byla povolná a ochotná Mařenka jistým řešením. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Rozmazlení frackové... přesně. S námi se taky nikdo nepáral, že?! Ať jdou a žijou, zvednou zadky od počítačů a začnou se rozhlížet kolem sebe. Tady všude pobíhá volných holek! :-) Oni radši žijou virtuálně a mají mindráky, že nemají sex ;-D A musím s Vámi souhlasit, někdy pár přes hubu pomůže. ;-) Jenže dnes se "děti" nebijou.... je to nevýchovné! Tak budou oni bít nás!

2 0
možnosti

D75a49v98i25d 77V83l17k

27. 4. 2018 15:08

Bohunko,ale touž ani nejsou děti ,to jsou dospělí fracci

1 0
možnosti

J40á47n 54B62o91k91o31r

27. 4. 2018 9:19

Teraz sa možno píše o frustrovaných panicoch, ale ono sa to netýka len ich. V podstate život prináša i mnoho chvíľ, keď sa človeku v niečom nedarí (v tomto prípade zabodovať u nežnejšieho pohlavia, ale môže ísť aj o problémy v práci, škole, neschopnosť vyjsť s kolegami... ) a onen človek je potom naštvaný na celý svet. Väčšina sa cez to nejak prenesie a život ide ďalej, no nájde sa pár labilnejších jedincov, ktorým proste rupne v debni a v extrémnom prípade sa so zbraňou vydajú do školy / do ulíc / do firmy...

1 0
možnosti

D84a25v68i10d 37V47l67k

27. 4. 2018 9:42

Možná je to tím ,že rozmazlení frackové nejsou zvyklí na nějaký odpor a nezdar. Rodiče je uplácejí komfortním servisem skoro do třiceti ,aby měli klid a pak je odmítne holka a jim rupne v kouli.

1 0
možnosti
Foto

dřív platilo: škoda facky která padne vedle-jestli sis ji nezasloužil dneska tak si ji určitě zasloužíš zítra;-D

2 0
možnosti

Doufám, že se k vám stejně bude chovat i manžel. Prostě ji zmlať , ona už bude vědět za co.

0 3
možnosti

Nepindej a makej!

P.S.: Ale jak na to, když pindy Svatý Mindy, ovládají svět vezdejší!

1 0
možnosti

Děláme si to sami.Výchova(či spíše nevýchova v rodinách), vzdělávací systém, atmosféra ve společnosti.Chybí jednoznačně definované mužské vzory.Stále více se hysterčí s lidskými právy, feminismem, genderem, třetím, čtvrtým, apod. pohlavím, a dalšími zhůvěřilostmi.Děti mají být vychovávány v tom, že prvotní jsou povinnosti, zodpovědnost a tvrdá práce, a až pak mohou přijít nějaké požitky.Dnešní rozmazlenci jsou zvyklí mít všechno a bez námahy, pak se neumějí vypořádat se sebemenší překážkou.

Nedivte se nárůstu frustrací u psychicky slabších jedinců.V některých zemích řádí "vyšší dobro" hůře, než kdysi Svatá inkvizice.Pokud můžete jít do basy za to, že plácnete zlobivé dítě po zadku, pomůžete ženě do kabátu, nebo, nedejbože, jste se nějaké zlatokopce před třiceti lety podívali v autobusu do výstřihu, tak se prostě část lidí stahuje do světa virtuální (ne)reality sociálních sítí, ztrácí schopnost normální, přímé komunikace a interakce s okolím.No a někomu občas doopravdy hrábne.

1 0
možnosti

Tak k tomuto tématu asi nejsem ta pravá, abych se vyjádřila. Jen si povzechnu, že lidi nevědí roupama co už a facky jsou tím nejmenším argumentem. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Moc se mi líbil jeden komentář na dané téma: "Prý si říkají beta samci. To si ale moc fandí, jsou to omega samci!"

4 0
možnosti

Omega je cool písmeno. Třeba taková omega molekula ze Star Treku.

0 0
možnosti
Foto

Davide, když ono se dost dobře nedá vyloučit, že jim tu otcovskou facku nemá kdo dát. A to druhé řešení vyžaduje aspoň minimální fyzickou námahu. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 37,85
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik