Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak ti nevim, na co nám třeba všech těch(i když trefně) popsaných stran, když ekonomika šlape, až když jsme bez vlády:)

1 0
možnosti

.... na přímou otázku - přímá odpověď. STEJNĚ!! Karma R^.

1 0
možnosti

divadylko pokracuje, ale nektery pipmprlata ztracej dech, jiny ho nabiraj, dalsi roztahuji nohy - cotode a z nekterych se staly mrtvy nevesty

jdu na zahradu sazet rebarboru, kterou jsme vcera privezli ze zameckyho parku v Trebesicich, kde jsme byli u kamosu na obede

dovedes si predstavit kolac z rebarbory ze zamku?

(tim jsem jen chtel naznacit, ze vykopavani, prevoz a nasledne sazeni rebarbory mi dava vic, nez ODSTOPANOKDUSTANSPD a janevimkdojestedalsi)

fajnovej zbytek nedele preju

0 0
možnosti
Foto

Kopnout si do Topky je tak snadné. Pospíšil s Kalouskem kontrolu z berňáku nepošlouRv

1 0
možnosti

nebudte tak hr, pane Valku

v tomhle textu se prece do nikoho nekopalo

fajnovej zbytek nedele preju a hlavne klid, zadny rozcilovani tam, kde k tomu nejni duvod

1 0
možnosti

Davide celý život jsem se smál tatínkovi, že volí lidovce. Dnes tu už 9 let není a pokud si dělám čárky u jednotlivých stran, tak mají nejvíc kladných bodů a pokračuji v jeho volbě. Za tím modrým ptákem pořád vykukuje Václa Ješita a kudy chodí, tudy radí...:-)

0 1
možnosti

D60a96v58i81d 84V14l90k

8. 4. 2018 12:14

Vladimíre Uznávám, že od Lidovců aspoň víte co můžete čekat, tedy vlastně pokud Vám nevadí , že to může být cokoliv;-D Víte já jsem z kraje kde na radnicích vládnou 25 let a nejsem s nimi spokojen.

1 0
možnosti

Pevně doufám, že nás důchodci za tu tisícovku, kterou jim pak Babiš zase oklikou z kapsy sebere, neprodají.

4 0
možnosti

D11a47v95i42d 95V19l67k

8. 4. 2018 12:14

Zoro někteří ANO aněkteří ne.

0 0
možnosti

My, kteří jsem rovněž v m inulosti do Topolánkova lapsusu volili ODs to máme tak, že pokud v té straně budou šíbři typu Benda jr a Němcová, o žádné sebereflexi se nedá hovořit, zvláště když jim papírový předseda není schopen zavelet jinak než z profesroského stupínku profesorským tónem.

1 1
možnosti

Davčo vidím v zásadě dvě možnosti: první je, že se Zeman zbaví Bureše, protože už ho k ničemu nepotřebuje a pověří sestavením vlády nekoho jiného, zřejmě někoho z ČSSD protože k nim má blízko a druhá možnost jsou předčasné volby.. Jinak k těm stranám: dosud jsem měla blíž k TOPce, ale Pospíšil je pro mě nezkousnutelný, takže se poslušně vrátím k ODS... Chápu Tvé dřívější nesympatie, nakonec ODSáci nebyli vždy svatí, ale pořád se za živnostníky nejvíce perou

1 0
možnosti

J52a32n 46P90a63l64l56a57s

7. 4. 2018 20:01

Davide, Váš názor respektuji, i když nesouhlasím. Ale označit mě kvůli tomu za „naivního spoluobčana“ - to o Vás něco vypovídá, nemyslíte?

1 0
možnosti

Pane Vlku. Dekuji za vasi uvahu pred novou volbou do Snemovny a s moznosti mit i novou vladu. Pouzivate "selsky" rozum moravaka. To na tom clanku hodnotim nejvice.

Jen ten vas rozhled je trochu zastinen nemohoucnosti si vybrat to nejlepsi. Vy sam a vetsina obcanu CR jsou duvodem nasi nemohoucnosti. Vychazim z poznani historie nasich stran. Zde je radeji nejmenuji, abych nekomu neublizil. Jen chci podotknout nasi neschopnost rozeznat nase idiotske mysleni podporovat financne strany ze statniho rozpoctu. Tento system podpory je duvodem mit registraci 98 stran, znich 32 se minule uchazela o kresla ve Snemovne. Na volebnim listku techto stran se stale objevuji ty "stare" jmena. (nektere z nich jsou tam jiz pres 20 let) Toto "fenomenum" je jeste podporovano nedostacnou financni kontrolou moznosti pouzit osobni finance.

Nebudu dale rozebirat tento "neduh" nasi politicke hry. Zastaveni statni financni pomoci stranam je prvni krok k zlepseni nasi politicke reprezentace.

Po zruseni teto idioticke podpory, vas pristi predvolebni clanek o moznostech politickych stran na uspech, bude kratsi, cili min namahy z vasi strany. Dekuji..

5 1
možnosti

Ano, tentokrát je po loňských volbách více stran, které pobírají od státu finanční příspěvek, ale ten objem peněz není moc vyšší, protože některé strany dostávají podstatně méně než dříve. Polepšilo si dost ANO a pak Okamurova SPD, dříve to byl Úsvit. Jediní zcela noví jsou Piráti a na jejich státní dotaci doplácejí hlavně socdemáci, TOP 09 a komouši, kterým podpora dost citelně poklesla. Lidovci přišli jen o 0,9% hlasů, tedy téměř o nic. A novým, nicotným do počtu poslanců členem parlamentu je STAN. No a to je vše. Tedy žádná hrůza!!

1 1
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,89
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik