Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Jedna chyba. O neohrožuje své blízké, on hrožuje svou politickou kariéru a možná i byznys.

A co se týká ohrožení "demokracie". U nás bohužel vznikl systém, který vynáší nahoru slizáky a pazgřivce či úplné psychotiky. Ten systém se stal dost samosvorný a já osobně mám pocit, že je třeba ho změnit. Babiš je šance něco změnit - součastná politická nomenklatura nezmění nic!

6 1
možnosti
DV

D10a54v31i71d 76V20l83k

8. 9. 2017 12:30

Jak může být Babiš typický produkt zdejší systému tím kdo ho změní???Vždyť on je stejný papaláš jak Sobotka a na státním cecku je přisátý jak nikdo v této republice.

7 2
možnosti
Foto

Vystihl jste to úplně přesně, ten člověk se chlubí, kudy chodí tím, že má peníze a nemá potřebu zneužívat politickou moc a přitom složitě přetransformuje své firmy, aby dosáhly na umrněných 50 milionů a ani se pak nezachvěje, když lže, že neví, komu firma patří, asi nějakým advokátům, pak vlastně ví, ale chce chránit vlastní děti, ale vlastně to není nápad jeho dětí, ale je to jeho vlastní a současně nejlepší nápad, pak nejde o nic jiného než obyčejnou chamtivost.

18 1
možnosti
DV

D66a24v43i96d 24V15l11k

7. 9. 2017 14:55

Děkuji všem za slušnou diskusi. Je mi smutno z toho, jak mnoho lidí pořád věří na nějakého dobrotivého bohatého knížepána , který ho ochrání a nakrmí. Pan Babiš nikým takovým není. Je to nemilosrdný nájezdník z východu, který ve svých rukou soustředil tak velkou moc, že se začíná stávat přímou hrozbou pro náš demokratický systém. Přál bych si, abyste milí spoluobčané přemýšlení o tom, koho budete volit, věnovali aspoň takové úsilí, jako výběru každoroční dovolené. Děkuji moc všem za čtení a další politický blog tak nejdřív za dva měsíce. Děkuji David

21 3
možnosti
ZK

Jak můžete apelovat na slušnou diskusi, když šik, který bývalého ministra financí následuje a který atakuje 30% voličskou podporu, nazvete božími hovady.

0 0
možnosti
BD

Vážený pane autore. Provděpodobně jste státní, či podobný zaměstnanec a máte své jisté. Nikdy jste nemohl podnikat,proptože ohrožení rodiny je při podnikání možné každý den. v Česku je možné vše a nevíte dne ani hodiny, jak dopadnete. Spravedlnost tady má zvláštní náplń.

2 7
možnosti
DV

D53a68v60i17d 77V49l88k

7. 9. 2017 14:49

Milý pane Dvořáku, píšete hlouposti.Podnikám 25 let.

3 0
možnosti
Foto

na otázku zda by někdo vystavil nebezpečí svou rodinu pro pár drobných:ikdyž to pro něj možná nejsou velké peníze je známo, že chamtivost nezná mezí a prostě ho jen nenapadlo že se to provalí-ostatně není to tak dávno kdy jeho žena neproclila kabelku při cestě z USA-taky by člověk řekl že právě oni nemají zapotřebí zatajovat zboží které si přivezou ze zahraničí-navíc jako žena ministra financí8-o to je to známé kázat vodu pít víno;-D

6 1
možnosti
MJ

Malé upřesnění. Jeho manželka žádnou kabelku před proclením netajila!!

2 0
možnosti
JS

Nestačím se divit kolik je v národě lidí co naprosto přesně vědí bez potřebných relevantních faktů kdo je vinen. Podle mého názoru jsou to prostě lidé kteří podléhají tomu co si přečtou v tisku protože žádné jiné informace mít nemohou takže všem těm doporučuji aby vyčkali na to jak toto vyřeší orgány činné v trestním řízení a ušetřili si tak štěkání protože nic jiného to není.

4 5
možnosti
RC

Popirate i moralni pochybeni?

3 0
možnosti
AV

Nestačím se divit, že jsou stále lidi, kteří si myslí, že postup s Čapím hnízdem byl legální a dokonce to považujou za schopnost Babiše, že to uměl.Vyvést peníze z Agrofertu na fiktivní firmu, jako bílého koně do toho vtáhnout vlastní děti,/ zrno nejhorší kalibru/, pak pobrat dotaci na dosud nic nevykonávající firmu a po vypršení pětiletého povinného účelu, to vrátit do Agrofertu, to je učebnicový příklad na obejítí zákona.A to nemluvím o prospěšnosti účelu dotace, kde to zeje prázdnotou protože nocleh za 4.600 není fakt pro každého. TAkže je to vlastně soukromé zařízení pouze pro zvané.Na tom není legálního fakt nic.Udělat to kdokoliv jiný, už by seděl.;-€

12 0
možnosti
Foto

V kapitalismu je to tak,že podmínky určuje majitel a já rozhoduji o tom jestli tam utratím své peníze. Také by se tam neubytoval ale kdyby to neměl tak daleko tak by se tam podíval.

2 0
možnosti
Foto

Budu volit pana Babiše proto,že nikoho lepšího nevidím. Jestli vy ano,napište jméno,třeba to přehodnotím. Lidi co něco v životě dokázali ,postavili je hodně,většina ale nechce svůj čas obětovat politice. Lidi jako Sobotka,Benda atd. co od školy sedí v politice a chtějí ať platím větší daně ,ty opravdu volit nebudu.

6 9
možnosti
DV

D16a32v37i63d 17V33l56k

7. 9. 2017 7:40

Jeden jediný,ale rozumný důvod proč Babiše?

6 1
možnosti
Foto

Davide , karma. Už jsem jednou psal, že AB je v podstatě velmi primitivní člověk. Co umí dobře, je hledat, kde vydělat peníze. Pokud to někomu stačí k životu / a nejspíše je takových více/, pak budiž jim přáno. On je však svým způsobem deprivant, tedy citově na nule /což koneckonců píšeš ve svém článku/, ale neví o tom a snaží se to maskovat, což je v konečném důsledku trapné divadlo.

Neví, že pokud by třeba při svých miliardách založil nadaci, postavil hospic apod., zavřel by ústa kritikům. On však je natolik lakomý, že je schopen činu s Čapím hnízdem.

R^

16 1
možnosti
DV

D76a20v87i47d 59V91l87k

7. 9. 2017 7:42

Přesně, proto je tak úspěšný v byznyse, nemá totiž svědomí ani dno.

11 1
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,70
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik