Diskuse

Tak si ještě zahul Martine.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doufám,ze zivot bezí v sinusovkách,urcite se to musí zacít za chvilku zvedat.Lidi prestanou chodit do neziskovek a zacnou se také podílet na tvorbe HDP.

Politici budou brát veci verejné vázne a cech bude v této zemi mít vzdy prednost.Dobre neumusí být jen cech,ale evropan...cili clovek který chápe,ze tady platí nase pravidla.Kdyz byly dobré pro nase táty,budou dobrý i pro ne.Ale na druhou stranu,kdyz se jim to nelíbí,nikdo je tu nedrzí.Zrovna tak,jako je sem nikdo nelákal.

P.S. hospoda bez cigára opravdu ztrácí půvab...

1 0
možnosti
Foto

I56v90a59n 72M54a21r64e70k

26. 5. 2017 20:47

Karma . R^

Před pár léty jsem ještě hulil, ale poté co jsem zjistil, že krabička cigaret Davidoff = 60 ! rohlíků jsem toho nechal .

Pochybuji ale, že IV. bez pokuřování , které pro ně bylo tak typické přežijí ;-(Rv

1 0
možnosti

Bože, 60 rohlíků denně. Proto jste tak nafouklej. Což se u vás projevuje známkováním příspěvků. Měl jste raději zůstat u toho hulení.:-)

0 0
možnosti

Davide, ano bude to tu sterilní, čisté, ale přesto se v tom blbě dýchá. Je to nějaké - blbě - sešroubované, nebo co? Asi nějaký fušér, nebo suchar?:-)

4 0
možnosti
Foto

Davide, je to hrozný.... už budeme říkat svým dětem - jó za našich časů seděli v hospodě strejci, pili svý pivko, kouřili cigára a hráli mariáš. A děti se budou ptát, co je to cigáro a mariáš.

Mě nejvíce vadí, že můj zvyk - posedět jednou za čas s přáteli v hospodě po dobrém obědě, kdy si dávám kafe a doutník - kvalitní, ručně válený, prostě super - tak mi to vezmou v rámci aktivity Výboru pro obecné blaho.

Tobě karma a těm, co mne připravují o životní potěchu zmar.

10 0
možnosti

Hlavně, aby se jednou neptali, co je to pivko....

3 0
možnosti
Foto

Davide, karma a jedna malá připomínka.

Představme si, že by byl vyvinut jakýsi "elektronický pás cudnosti pro muže".

Fungoval by asi tak, že v dosahu manželčina vysílače by vše fungovalo. Ale jakmile by se muž vzdálil z dosahu tohoto vysílače, tedy na větší vzdálenost, než jeden metr, přestal by jako muž fungovat.

A teď ta otázka: Komu by takové zařízení vadilo? Myslím, že asi mužům, kteří mají nebo plánují "bokovku". Těm, kteří jsou v tomto směru korektní, by to jistě nevadilo. Proč by mělo?

A proč jsem takovýto nesmysl vymyslel? EET nikoho, kdo ho provozuje, nijak nezatěžuje. Určitě je tisk z kasy rychlejší, než vystavování účtenek.

Takže takový oslí můstek mi říká, že stejně jako by onen elektronický pás cudnosti vadil někomu, kdo má někde nějakou milenku, tak EET musí zákonitě vadit těm, kteří takovou nějakou "daňovou bokovku" měli či stále mají.

1 1
možnosti

Ano, budeme všechny podezřívat a pro jistotu ještě sledovat. Víc kamer taky! Kdo nepáchá nějaký přečin, jako že jede v obci 52, ten se nemusí bát, že ne? A víc policajtů, protože co kdybys musel zaparkovat v nějaký zóně, na kterou nemáš štempl? Ale ty ho mít budeš, vždycky, tak si na tebe nepřijdou. A víc příkazů, co máš jíst a pít a s kým se máš kamarádit. Protože když jíš a piješ to správné, schválené, tak se nemusíš ničeho bát. Tyhle buzerace obecně vadí jen těm, co nemají čisté svědomí, že jo?

Člověče, copak nevidíte to utahování šroubů???

2 1
možnosti

Davide, napsals vesele o smutném, ale spíš o neuvěřitelně hloupém. Jednotně a sterilně v evropském šiku....ale třeba budeme mít zase kliku:-)

4 0
možnosti

D58a51v78i76d 74V25l83k

26. 5. 2017 11:49

Já si Honzo nejsem jistej, jestli my to furt mžeme svádět na Tu EU.Ono je to snadný,ale podle mě nám to Ti potentáti naši vymýšlejí sami. Když přijedu do Itálie, tak tam nemají v restauraci všechno v nerezu a oddělený mrkve od masa a kraviny a pitominy a jsou v té EU dýl než my.

6 0
možnosti

....R^R^ .... Davide - BOMBA ..... Nejlepší Tvůj blog za dlouhou poslední dobu. Větva má co dohánět !! A samozřejmě KARMA R^;-D!!

0 0
možnosti

D81a52v80i62d 10V77l74k

26. 5. 2017 11:47

Ale Zdeňku víš, já nemám problém psát takovéto brblací blogy. Je to jednodušší než ta sranda, ale on už to vlastně píše Větva a píše to geniálně. Jen to ze mě prostě takhle nějak vybublalo a muselo to ven.;-)

2 0
možnosti

...čím víc utahují se různé obruče, brumlá Čech a hlavou o zeď tluče?

I kdepak...

...přežil nesvobody mnohé a stejně činil tak, aby se koza nažrala a Vlk zůstal celý ;-)

3 0
možnosti

D87a86v97i37d 11V80l72k

26. 5. 2017 11:51

Hlavně kozy, aby zůstaly celý Jani. Sleduju jak to mrskáš v těch zaujálech jsi jako doma. Ty jdeš nahoru Jani!!!!!!

1 0
možnosti
Foto

:-)R^Je to smutný. Mám rád čistý, voňavý a fajnový hospody, ale nestojím o to a by mi nějaký systém určoval, že jenom do takových budu chodit. A když si budu chtít kazit zdraví, tak je to, když s tím nebudu obtěžovat někoho jiného, moje věc

2 0
možnosti

D76a94v22i23d 29V72l84k

26. 5. 2017 11:07

No jo i ta čtyřka může být čistá a opravdová.

0 0
možnosti

R^R^

A deseti korun bych za Personal Jesus nelitoval! :-)

0 0
možnosti

D58a92v72i87d 23V14l36k

26. 5. 2017 11:07

Nelituju,ale je to lumpárna;-)

0 0
možnosti