Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Davide, mrzí mne, že i vy jste podlehl goebbelsovské propagandě A. Babiše, jenž neustále omílá slogan "symbol korupce Kalousek", aniž by pro to měl sebemenší důkaz. Nikdo není tak důkladně proklepnutý jako M. Kalousek. Piště si, že kdyby na něj něco měli, tak už dávno bručí.

4 2
možnosti
Foto

Paní Sládková na Kalouska něco ví, ale nepoví ;-D

1 0
možnosti

Vazeny pane Vlku a diskutujici. Zde je clanek ukazujici nemohoucnost Snemovny se seznamit urcitymi detaily v danich pana Babise. Pan Babis se mohl (bez poruseni zakona) vyhnout Snemovne a nepodilet se na objasneni otazek clenu teto zakonodarne instituce.

Zde jsem zhrnul 'stav' ktery se stal. Ukazka demokracie, ktera je postavena na hlavu. Zminuji se o tomto jevu, abych vas upozornil jak je nami zvolena instituce prehlizena politikem (ministrem) a tato instituce nema moznost nic proti tomuto kroku ministra (politika) udelat. Zde neni 'mechanismus' predvolat obcana (i ministra) pred komisi Snemovny podle vule teto komise (i plena) podle zakona (sestaven podle ustavy). Obejiti tohoto zakona musi byt trestne.

Jsou staty, ktere podobne 'nedostaveni' obcana (i ministra) Parlament (Snemovna i Senat) pozada policii o zatceni teto osoby a predvedeni k vyslechu teto komise (i plena). Automaticky je vydana zaloba statnim prokuratorem proti tomuto obcanovy.

Hold, to jsou skutecne demokracie. Napsal jsem to, abyste se vsichni zamyslely jaky to mame stat.

0 0
možnosti
Foto

Tak jsme se my ženy zamyslely, zjistilily jsme, že jste vzdal hold Babišovi, ale článek jsme nenašly. :-)

1 1
možnosti
Foto

Kdo nepřiznává příjmy, nikoho neokrádá. To, že si banda lupičů prohlašovala nějaká pravidla, že mají podíl na každé lidské produkci, neznamená, že ten co toto pravidlo obchází se stává zlodějem.

3 0
možnosti
Foto

Pan Kalousek toto jednání v PS inicioval a povinností ministra Babiše bylo se dostavit a některé ze svých kolosálních střetů zájmů, které má a vážná obvinění z daňových úniků - vysvětlit. Nedostavil se. Nechtělo se mu.

Usnesení z tohoto jednání PS mu přikazuje, že tak musí učinit písemně do 30.4.t.r. jinak přebírá zodpovědnost premier Sobotka, aby vyvodil důsledky.

Kolik malých podnikatelů a jejich služby, hlavně na vesnicích Babiš EET zbytečně oddělal a kolik jich ještě svými sprostými pokutami zlikviduje ?

Bohužel, kdo je problematice podnikání vzdálen, Babišovi a jeho příjmům v miliardách tleská i jeho lžím, že Čehúni kradnů !

11 1
možnosti
Foto

Pan Kalousek toto inicioval především z důvodů předvolebního politic. boje. Nic, než jeho další zoufalej pokus jak se zviditelnit a připsat si politic. bodíky, což platí i o všech, kteří jeho návrh podpořili. Jinak jen nekonečná komedie. Osobně jsem přesvědčen, že tento chemik by se klidně spojil i s Babišem. Pokud by o to Babiš momentálně stál. Ovšem jak to bude po volbách, těžko predikovat, neb nic nelze vyloučit. Jak pravil kníž Sch.: ,,názory rozdělují, koryta spojují". A mnozí jiní mluví o ,,možných průnicích programů". A leckdo to, a až s gustem, baští:-P

2 8
možnosti
Foto

;-D Von holt na rétorická cvičení a exhibování u kecpultu ze staré osvědčené party(jako třeba Ráth, či Sládek, a sem tam nějakej pěvec, či hérec) už zůstal jenom jeden klaun. Ovšem pro svůj succes stále udělá cokoli. Ale přitom se i on třese, aby nevyvolal předčasné volby. Co by si pak počal;-D Jo, a ten jím navržený a ,,projednávaný" bod neměl ve svém názvu ničí jméno;-)

2 9
možnosti
Foto

Nedá mi to, ale dám sem stejný příspěvek jako u jiného blogu. Oba jsou na stejné téma:

Ono tu asi hodně podnikatelů přehazuje peníze vidlema mezi sebou samými a svými firmami. Účelem je samozřejmě optimalizace daní. Okrádají jenom vlastní firmy. Stát sice taky přijde zkrátka, ale proti zákonu to asi není.

Ten problém je, že ani jeden z těch podnikatelů (tedy kromě současného ministra) nekřičí že všichni kromě něho kradou, nevymýšlí státní šikanu i na ty, co vydělají tak 10000x míň než on, a pomocí svých poslanců si neupravují zákony sobě na míru.

12 1
možnosti

D94a84v89i61d 64V82l54k

15. 3. 2017 18:17

Babiš je lump. Sice bohatý a navoněný lump ,ale furt lump.

9 1
možnosti

a jé je...tys musel bejt zase fest nasštvanej, co? Vlku...., ja vim. vono to ven musi, ale i to prejde, ver mi.

4 1
možnosti
Foto

Davide, nic ve zlém, ale když pomineme kauzu "padáky", kterou na pana Kalouska vytahují už jen naprostí zoufalci , tak on je opravdu proti Babišovi a Sobotkovi čistý jako slovo Boží. Žádné podezření ze spolupráce s StB, žádné podezření z dotačního podvodu, žádné obcházení daní, žádné zneužívání poslaneckých náhrad nebo prodej OKD pod cenou a darování bytů Bakalovi. Nebo snad o něčem víte? :-)

18 3
možnosti
Foto

Poslanecké náhrady zneužívají naprosto všichni. Pobírají je totiž jako dýško ke svému platu. Pokud k jejich inkasu nepatří povinnost vyúčtování jejich skutečné výše, není to žádná náhrada, ale paušální příplatek.

4 1
možnosti

D15a46v54i49d 20V16l63k

15. 3. 2017 16:42

Tak se omlouvám, jeden politický ,ale mně taky není jedno, kde žiju:-/

2 0
možnosti

To je moc fajn, že Vám to není jedno. Zaplaťbůh za takové lidi.

5 0
možnosti
Foto

A Ježíš, David se i přes svá předsevzetí vrátil do politiky. Tak, to si přečtu, možná.

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS