Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ovce nadávají, ale nakonec na tu porážku jdou pokorně a ještě spolupracují.

0 0
možnosti
DV

D23a38v41i41d 66V45l51k

16. 2. 2017 19:37

A POZÉŘI SILÁCKY ŽVANÍ

4 0
možnosti
Foto

Buzerace většinou nebolí, ale dost $ere

5 0
možnosti
Foto

I29v82a69n 91V68e83s35e98l93ý

16. 2. 2017 17:05

Včera jsem byl na nákupu v hypermarketu. Zaplatil jsem kartou a pokladní čekala. Při čekání procedila mezi zuby cosi o EET aby za chvilku teprve vyjela účtenka. Mezi časem platby a EET kódů rozdíl 11 sec. a to ještě není evidováno cca 80% obchodníků. Jaká prodleva bude v ostrém provozu? A to ten obchod určitě má dobré připojení, platba kartou probíhá téměř okamžitě.

2 0
možnosti
Foto

Tak maj špatný ten svůj systém, ne EET.

0 2
možnosti
Foto

Davide, dnešní článek mi připomněl historku, kterou jsem nedávno slyšel (ale patrně ne od Tebe):

Přijde člověk na FÚ a povídá: "Dobrý den, chtěl bych začít podnikat. Co pro to mám udělat?"

A úřednice odpoví: "Vyplňte tento formulář a v pokladně zaplaťte pokutu."

7 0
možnosti
DV

D54a61v41i40d 11V35l78k

16. 2. 2017 15:52

No čoveče já vlastně nevím jestli jsem neporušil mlčenlivost,když jsem o tom napsal 8-o

4 0
možnosti
Foto

Tak, jak vidno, už ani EET v diskuzi "netáhne". Hanba.

1 1
možnosti
Foto

Tak, omylem jsem, Davide, dal karmu a omlouvám se za to. Nechtěl jsem.

Vezete se na populární vlně nadávání na Babiše a EET. To je skoro tak "karmonosné jak pomlouvání Miloše Zemana.

Zaujala mě Vaše zmínka o bezplatné aplikaci. Všichni tu roní krokodýlí slzy, kolik to stojí peněz a nakonec BEZPLATNÉ. Já už v tom jedu 3. měsíc a musím říci, že nutnost přistoupit k EET naše pracovní podmínky i výsledky značně zlepšila.

Dříve jsme měl registraci objednávek ručně, přešel email a musel být zapsán a občas se to nepovedlo. Takže najednou bylo více hostů než pokojů.

S nutností EET jsme přistoupili na "advanced" rezervační systém, který si od rezervačních portálů bere objednávky a nám je pouze ukazuje na obrazovce. "Přebook" je tak vyloučen.

A vystavení dokladu je teď rychlejší, propojení na EET vůbec nezpomaluje. Až se tomu divím, jak rychle tam ta sekvence znaků naskáče.

A když to začínalo, tak som po slovensky hovoril "máme tu taky nový systém" a Slováci řekli: "My to máme už dávno". Registrační pokladny.

A jediným skutečným rozdílem mezi registračními pokladnami a EET je to, že EET je on-line, zatímco registrační pokladny jsou off-line.

A asi mnozí podnikatelé litují toho, že data, která jednou EET poskytly, jsou vsystému zachována, zatímco u těch fiskálních pokladen stále existuje možnost ta data uvnitř nějak ohloupit. Tedy redukovat je na příznivou, daňově optimalizační hladinu.

Často čtu, že EET mnohde nefunguje, ale nic o tom nevíme. To je totéž, jako říci "auto mi nefunguje". Ale těch příčin může být hodně. A já bych naopak vůbec nevyloučil, ež za pár let bychom mohli vyvážet EET-Know how.

0 5
možnosti

Jestli jste ve firmě měli bordel a potřebovali Babiše na srovnání, tak bych se tím zase tolik nechlubil.

13 0
možnosti

Zažil jsem podobnou příhodu při rozhovoru s jedním pánem, který pracuje na finančáku, mě na dotaz co říká EET odpověděl "to je ale kravina." asi netřeba dál co dodávat.

7 0
možnosti
Foto

A já zase na finančáku zažil, jak úřednice do telefonu domlouvala koupi nelegálních, nezdaněných cigaret a ani se nenamáhala to zamluvit, když jsem vešel.

0 0
možnosti
MV
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,89
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik