Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Andy a spol. kradnú výrazně víc než všichni provozovatelé hospod, restaurací a vinoték dohromady. A kromě toho žijí z vybraných daní neboli státního rozpočtu. A nedaněná dotace může být snad na nějaký opravdu prospěšný projekt, pro lidi nemocné, kteří se živit sami prostě nemůžou, ať už z jakéhokoli důvodu, nikoli na Čapí hnízda a další podobné megalomanské projekty. To jeho chování už je opravdu hodně za čarou.

1 0
možnosti
MB

Bylo toho už sepsáno mnoho - tedy to zkrátím. Fenomen doby - T.Baťa vyráběl boty + to mega cenné - umné lidi ! Fenomen doby A.Babiš skupuje firmy - akvizičník a vyrábí kolem sebe taky lidi. ANO ... Je v tom mega rozdíl ! Nepotřebujeme AB - Společnost potřebuje TB ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Tak jo Davide, Babiš neukázal pindíka.;-D. Prý , až ukáží všichni. No to se těšme !!!! Víte , já nepodnikám a tak mne EET ponechává v klidu. Jenom jsem se trochu pozastavil nad jedním údajem. Srovnání tržeb v hospodách před a po EET. Liší se takřka o 100 %.

Vysvětlení, které se nabízí , je nepěkné , leč pravděpodobné. Bůh a moje žena vědí , že Babišovi nefandím. Ale že hospodští ( ne všichni) " kradnú" , se velmi , velmi vkrádá na mysl.

Ona KRÁDEŽ - to je nepěkné slovo. Daňová optimalizace jej mnohdy nahradí.

1 0
možnosti
DV

D60a88v82i25d 15V93l83k

2. 2. 2017 9:05

Jo Otakare jenomže daňová správa vycházela pouze ze 4% vzorku hospod. Podívejte hospodští opravdu nejvíc fixlovali daně v této republice,ale oni je budou fixlovat dál a žádná EET jim v tom nezabrání. A nás ostatní to jen zbytečně otravuje.Podstatou mého článku , ale je , že ministr financí odmítá ,aby měla veřejnost přehled o jeho příjmech a přitom nás buzeruje EET, která slouží k tomu, aby měl Fú přehled o naších příjmech. Já jsem proto aby všichni platili daně, ale proč miliardář a ministr koulí očí nad tím , že se novináři zajímají o to jak se vyhýbá placení daní. Pokud vím tak tahle jeho finta mu ušetřila na daních 350 miliónů. Uvědomte si ,že ten chlap tahá pro svoje firmy ročně z peněz daňových poplatníků na dotacích a úlevách miliardy. Jeho firma je mezi prvními pěti v obratu,ale ve výši odvedených daních je někde hodně vzadu. On se musí svlíct do naha jestli chce vládnout.

6 0
možnosti
Foto

Tak, ač nerada přiznávám, ve dvou dnech podruhéR^

1 0
možnosti
DV

D33a38v10i56d 70V94l14k

1. 2. 2017 18:12

Hani nedělejte vlny. Vždyť Vy mně vlastně fandíte;-)V

0 0
možnosti
Foto

Děsivá představa je to, že přinejmenším část voličů pana Soriaka ví, že je to gauner. Přesto jim to nevadí a budou jej volit.

5 1
možnosti
JB

A co je negaunerského na tom, vzít si Babiše do vlády, udělat z něj ministra financí a potom z něho dělat vyvrhela ale EET mu chválit? To se Babiše nezastávám, jen si myslím, že stejní gauneři jsou i ti druzí a veřejnoprávní novináři, ve většině také.

0 1
možnosti
MS

Souhlas. Ministr financí a místopředseda vlády by se neměl o veřejnoprávních novinářích vyjadřovat jako o "zkorumpované pakáži" jenom proto, že po něm chtějí vysvětlení k některým jeho finančním transakcím a to i tehdy, kdyby se ukázalo, že jsou ("po grossovsku") křišťálově čisté. :-/

12 1
možnosti
Foto

A ten je taky dooost povedenej, karma R^

3 2
možnosti
PH

Když už jste se tak hezky rozjel, mě by zajímalo, kdo je dle Vás ta "neproduktivní část populace", u níž boduje - to musí být hodně velká část, když boduje tak moc. Ale kdo to je?

5 1
možnosti
DV

D62a80v67i45d 73V60l75k

1. 2. 2017 13:05

Já vím Pavel Vy byste chtěl abych napsal , že jsou to státní zaměstnanci a řidiči tramvají, abyste se mohl spravedlivě rozčílit.;-) Víte jsou to většinou lidé sociálně slabší, bez dobré práce, kteří vždycky rádi slyší , že se těm buržoustským živnostníkům, co si vozí zadky v ojetých Pasátech zatne tipec. Taky je to samozřejmě spousta důchodců, co se jim stýská po socialistickém pořádku a pevné ruce. Sranda je , že si nevšimli, že volí toho největšího vykořisťovatele a buržousta.

10 2
možnosti
Foto

Když politik nedokáže vysvětlit své příjmy v řádu milionů korun, má problém. Když politik nedokáže vysvětlit své příjmy v řádu stovek milionů korun, mají problém ti ostatní.

4 0
možnosti
IC

Vypadá to tak, že do k tomu Babiš tlačí. Hnízdo je nevyžešené, tady lítají miliony a pán se tváří, že on nic, on muzikant.

1 0
možnosti
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,89
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik