Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Deset věcí, které už do padesátky díkybohu nestihnu.

 Chápu samozřejmě, že narození vlastního dítěte musí chlapa zasáhnout.... no prostě nejvíc. Dokonce natolik, že než se žena vrátí z porodnice, odnese aspoň do kontejneru se sklem všechny ty prázdný flašky od chlastu.

Deset věcí, které už díky bohu za ten poslední týden do padesátky nestihnu:

1.Nikdy jsem nejel na koni. Při těch mých sto dvaceti kilech, by to ostatně bylo týrání zvířat a já si moc dobře už v dětství všiml, jak se těm chudákům podlamují kolena, když na nich v pohádkách sedí se mnou váhově srovnatelné duo Libuška Šafránková+ Pavel Trávníček.

2. Nemiloval jsem se s černoškou ani s několika černoškami. A k čemu by mi to bylo? Stejné by z toho obyčejný kluk z Hodonína vyšel jedině s pořádným mindrákem. Příroda je holt k nám bílým mužům nemilosrdná................máme prostě menší nosy.
 

3.Nikdy jsem nevlastnil motorku. To mě mrzí, musí to být krása, jak se k vám ty mladé kočky tisknou pružnými ňadry od doktora Měšťáka na záda a na zakrytí SPZ-tky Vám půjčí vlastní svítivě oranžová tanga a vy máte tu krásnou možnost rozsekat se na sračky na horizontu při západu slunce.
 

4.Nikdy jsem nic nevyhrál. Vlastně byl jsem párkrát v něčem druhý a taky čtvrtý v blogerovi roku, hned za hvězdou politcké  vyprávěnky kolegou Vyoralem. Druhý jsem byl třeba za socíku v hodu gumovým granátem, kde mě vždycky rozdrtil fenomenální Radim Racek. Radim, když vám dal pěstí, otočila sa vám šiška kúsavým dozadu, jak říkával můj bývalý tchán, když mě odháněl od svojí krásné prsaté dcery................. Neodehnal!
 

5. Nebyl jsem v Africe, Americe a v Číně. Takže je Vám doufám jasné, že za ten koronavirus a za to, že zvolili Trumpa já teda fakt nemůžu. Ostatně mají vlci v sobě koronavirus?? Nebo snad kousek Trumpa???
 

6.Nikdy jsem nešňupal koks, takže nosní dutiny mám v rychtiku a podávám jen průměrné výkony. Ježíž, kolik já jen mohl prožít dalších vzletů a následných držkopádů, jen kdyby trochu slovy klasika "Zasněžilo" . No........... tohle si nechávám na důchod, až to rozjedu. Bude to lepší než Lexaurin.
 

7.Nikdy jsem nečetl Babičku, Čuka a Geka, Malého Bobše a Broučky. Já měl radši Karkulína ze střechy. Tyhle mezery ve vzdělání už nedoženu. Představa babičky, jak svědomitě "šuká" po světnici a krmí ty dva čokly, co se jeden myslím jmenoval Sulejman a druhej Tyjátr, nebo tak nějak, mě teda moc nerajcuje.
 

8.Nikdy jsem se neopil tak, že bych měl okno . Bohužel. Já si vždycky všechno jak na sviňu pamatuju a co hůř, ty holky si pamatují mě!!!
 

9.Nikdy jsem nebyl v pořádné chlapské rvačce. Jo asi dvakrát jsem dostal v mládí přes hubu, což mělo velmi kladný vliv na mé dospívání, ale takovou tu radost, kdy s potěšením rozrazíte někomu ksicht půllitrem, případně frajera prohodíte obloučkem oknem ven z hospody (Samozřejmě malého lehkého frajera, aby vám neprdlo v zádech, možná teda dokonce liliputána, nejsem už nejmladší :-D:-D prostě..... abych to teda upřesnil, nikdy jsem neprohodil Thyriona Lanistera oknem z knajpy hergot) tak tuhle radost jsem nikdy nezažil.
 

10. Nikdy jsem nebyl u porodu žádného ze svých dětí. Za mě se to asi nedělalo, nebo jsem byl podělanej už předem? Takže k ženskému klínu mám tedy stále ještě romantický něžný vztah a tak už to asi zůstane, protože k tomu, aby byl dědeček při porodu svých vnuků jsme naštěstí ještě nedozráli.

No co už. Nějak se bez toho musím naučit těch dalších padesát let žít. Doufám že to nebude nuda a užiju si to tak, jako těchhle padesát.

PS. Dělám si lidi samozřejmě srandu: Chápu samozřejmě, že narození vlastního dítěte musí chlapa zasáhnout.... no prostě nejvíc. Dokonce natolik, že než se žena vrátí z porodnice, odnese aspoň do kontejneru se sklem všechny ty flašky od chlastu, co ho doma za ty tři dny vypil, vyvětrá tam a vyžene tu bandu polonahých roztleskávaček a kamarádů, co se ho snažili rozptýlit v tíživé samotě !

 

Autor: David Vlk | sobota 8.2.2020 17:09 | karma článku: 41,46 | přečteno: 5151x
  • Další články autora

David Vlk

Existuje sex po padesátce?

Občas mi někdo vyčte, že ještě ve svých čtyřiapadesáti letech napíšu něco o sexu a nedej bože si z toho ještě dělám srandu.

26.4.2024 v 11:39 | Karma: 25,64 | Přečteno: 806x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

V podstatě každá generace se dostane do stavu, kdy začne nostalgicky vzpomínat na „Starý dobrý zlatý časy.“ Někdy je v tom čistá nostalgie, ale někdy i trocha senility.

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 32,64 | Přečteno: 1476x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

Občas taky dorazím domů a snažím se prohodit pár slov se svými dětmi. Baví mě ten jejich svěží pohled na svět prostý mého suverénně odžitého hraní na jistotu.

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,32 | Přečteno: 4609x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Barevný Šarkan.

„Ej pánko, pekné to tady máte. Klobásu by som si dal, aj syra zakúsol.“ Prohlásil excelentní Rom v klobouku a modré fliesové mikině a blýskl na mě zlatým zubem v mém obchodě s farmářskými potravinami v Olomouci v rozesmáté papuli.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,47 | Přečteno: 2492x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Slováci si už zase vybrali špatnou stranu.

Není to poprvé, co si Slovensko špatně vybralo. Dneska už o tom snad můžeme otevřeně mluvit. Žijeme každý národ ve svém státu a zodpovídáme se jen sami sobě.

26.2.2024 v 14:00 | Karma: 33,99 | Přečteno: 1395x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

EU se od zemí jako Česko naučila hodně o Kremlu i Putinovi, řekla Leyenová

26. dubna 2024  18:09,  aktualizováno  18:29

Díky hořkým zkušenostem, které mají země ze středu a východu Evropy se Sovětským svazem, se...

Zkusil unést hocha ze školky, vydával se za jeho matku. Mladík dostal rok vězení

26. dubna 2024  18:16

Nejprve telefonicky a poté i osobně se čtyřiadvacetiletý muž snažil vynutit si vydání chlapce z...

Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat

26. dubna 2024  17:24

Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...

V bytě mám cizího muže, volal majitel strážníky. Vetřelce našli v posteli s pivem

26. dubna 2024  17:05

Neznámý návštěvník se ve čtvrtek odpoledne objevil muži v bytě na českobudějovickém sídlišti Máj....

  • Počet článků 653
  • Celková karma 37,08
  • Průměrná čtenost 4967x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik