Ohlásí ve čtvrtek Miloš Zeman abdikaci? Víme první!!!!

13. 06. 2018 18:16:17
"Hergot,ten Donald mě fakt štve!" Vypěnil pan prezident a vyplivl do umyvadla chuchvalec zubní pasty, zbytek dobré nálady a miniaturní mikrovysílačku s přímým napojením do Kremlu, kterou měl přilepenou k poslednímu zubu moudrosti.

Úterý

Toho rána vstal hradní pán poněkud rozmrzelý. Nepomohla ranní cigaretka ani slivovička na spálení červa, dokonce ani nyvý obdivný pohled mluvčího Ovčáčka, upřený do prezidentových zad, oděných v proužkovaném pyžamu při čistění zubů.

Nutno podotknout, pan prezident byl rozmrzelý už delší dobu.

"Hergot ten Donald mě fakt děsně štve!" Vypěnil pan prezident a vyplivl do umyvadla chuchvalec zubní pasty, zbytek dobré nálady a miniaturní mikrovysílačku s přímým napojením do Kremlu, kterou měl přilepenou k poslednímu zubu moudrosti.

Na treťom etaže v tajné kanceláři ruské tajné služby v Moskvě nastal poprask. Z reproduktru se ozvalo jen monotóní šumění a zurčení proudící vody, jak mikrovysílačka prolítla historickým litinovým hradním odpadním potrupím.

"My potěrjali gospodina Zemana." Zakřičel zoufale agent Vovka a zhroutil se do kancelářské židle.

"Kto jevo budět těpěr rukavadíť??" Vyděšeně mumlal Vovka, protože v Rusku se posílá do lágru za mnohem menší "Ošíbky"

"Ovce, jdou sem." Poručil hradní pán, naklonil koketně hlavičku a měřil si vyděšeného pana Jiřího zrakem krvelačné šelmy. Nebohý mluvčí cítil, jak se v místnosti citelně ochladilo. Na obrovských sklech jeho "Imidžových" brýlí se mu začínala usazovat jemná mlha, zuby mu lehce cvakaly hrůzou a na úplně dolní polovině zad cítil, jak se mu do žlábku v trenýrkách do zvonu kutálejí smrtelně ledové krůpěje potu.

"Ovce, já už toho má plné zuby. Kolikrát jste mi slibovali, že se budu moci sejít v Bílém domě s Donaldem Trumpem. Všichni jenom slibujete a nic. Začínám mít pocit, že jsem se obklopil bandou lůzrů a neinteligentních patolízalů. Sežeň Vráťu a Nejedlého a vyřiď jim, že máte 48 hodin na to, abyste mě dostali k Trumpovi."

"Jinak si vzpomenu, že Mynář nemá prověrku, Nejedlý je bývalej svazák a ty seš blbej jak tágo na kulečník." Ovčáček na sucho polkl.

"Teď tady hergot ve svodce čtu, že Trump pozval do Bílého domu i toho gaunera Kim Čong Una. Tak já, jeho věrný podporovatel a fanda mám smůlu a světový diktátor a nepřítel číslo jedna a navíc zastydlej, tlustej, malej komouš s děsným účesem se bude fotit s tou nádhernou jugoslávskou modelkou v oválné pracovně?? Tak to teda PRRRR!"

"Takže máte 48 hodin na to, abyste vymysleli, jak se dostanu do Bílého domu, jinak Vás všecky vyměním za bývalé chartisty."

Bledý Ovčáček vycouval z prezidentovy ložnice a začal žhavit dráty. Moskva se bohužel neozývá, Peking od toho průseru CEFC taky trucuje, takže to musí vyřešit tady v Praze. To bude zase noc.

V noci se v GO GO baru v Perlovce sešel hradní mozkový trust. Sežralo se kilo kaviáru, dvě pečená kolena, kýbl pistáciové zmrzliny a čínské nudle s Kung pao, vypilo se štěně piva a dva litry Stoličnoj vodky s šampáněm. Ne nadarmo má jeden ze Zemanových poradců přezdívku "Bílý velký medvěd."

Středa

Ráno stál celý tým nastoupen v řadě u prezidentova lůžka. Prezident otevřel oči, rázným gestem odehnal od svého těla pro tento další den cukrovku a uchopil do pravé ruky svou smrtící hůlku (Zde prosím jen dodám, že nikoliv Daniela) Mluvčí, který zrovna nedávno dočetl poslední díl Harryho Pottera obdivně hlesl: "Celej Voldemort!" Ovšem to už se mu hůlka zabodla do nervózního břicha oděného v pomačkaném saku.

"Tak co vy výlupci? Co pro mě máte? Nebo mám zavolat Rumlovi?"

"Myslím, že to nebude nutné pane prezidente!" Usmál se úlisně kancléř. "Myslím, že jsme na to tady s Ovcí a Nejedlým kápli." Dodal úslužně.

"Tak to jsem zvědav!" Opáčil Zeman a posnídal dvě malé slivovičky na spálení červa.

"My jsme celou noc situaci kolem pana Trumpa a předsedy Kima analyzovali, položili jsme si několikrát otázku, proč Kim ano a Vy ne a s radostí vám můžu sdělit, že jsme našli odpověď.

"Mno, to jsem tedy zvědav." Pohrozil prezident smrtící hůlkou směrem ke Kancléři.

"A je to Voldemort! Je! To prostě musí být on. Já to vždycky věděl!" Hlesl obdivně Ovčáček a opět se mu zamlžily brýle.

"My si prostě pane prezidente myslíme. Pokračoval sebevědomě kancléř. My si prostě myslíme, že musíte být daleko větší svině než do teď. Vy jste prostě moc mírnej a měkkej a ten Trump to Vaše případné polepšení nemůže v médiích patřičně prodat."

"Vy jste sice nevyznamenal chudáka pana Bradyho, urazil půlku českého národa, zničil význam státních vyznamenání a dostal komunisty zpátky k moci, ale to je furt málo. Podívejte se na toho Kima."

"Vlastního strýce popravil, stovky tisíc politických vězňů má, bratra nechal otrávit, každý kdo si tam otevře hubu, skončí s celou rodinou v koncentráku a odpůrce nechá střílet protileteckým kulometem, to je prostě kabrňák! A Vy???

Vy jste nejmenoval rektory a pár soudců a párkrát lhal v televizi . A ještě u Soukupa, dyť toho panáka stejně nikdo nebere vážně. Musíte trochu přitvrdit pane prezidente, jinak Vás ten Trump nepřijme. Prostě to chce nějaký pořádný padoušský majstrštyk!"

V prezidentské ložnici se rozlehlo nervózní ticho.

"Mno....... Na tom něco bude Mynář, to by mohla být trefa, ale co bych tak strašného mohl spáchat, abych tomu Trumpovi stál za to polepšovací úsilí......???" Zapřemýšlel politický veterán.

"Chlapi, už to mám!!" Ožil náš velikán a křepce vyskočil z postele.

"Ovce, ty svoláš na zítřek na Hrad novináře na mimořádný brífink. Nic jim samozřejmě neřekneme a budeme se tvářit jak tajemnej hrad v Karpatech. Budou si tupci samozřejmě myslet, že chci rezignovat na funkci ze zdravotních důvodů a uvidíte, přihrnou se všichni!"

"Nejedlý s Mynářem vytáhnou ze sklepa to staré ruské protiletecké kulometné dvojče, co tam zbylo ještě po Lidových milicích. Já vystoupím s krátkým urážlivým projevem a řeknu jim, že jsem sice měl tu rakovinu, jak furt o tom spekulují, ale po několika konzultacích v Aktipu jsem ji prostě vykadil!"

"Už z toho by mohl tak dva........ tři lidi trefit šlak a pak RATATATATA...................... a šmitec!"

"To by bylo, abych se já k tomu Trumpovi nedostal!"

Autor: David Vlk | středa 13.6.2018 18:16 | karma článku: 43.05 | přečteno: 10106x

Další články blogera

David Vlk

Slováci si už zase vybrali špatnou stranu.

Není to poprvé, co si Slovensko špatně vybralo. Dneska už o tom snad můžeme otevřeně mluvit. Žijeme každý národ ve svém státu a zodpovídáme se jen sami sobě.

26.2.2024 v 14:00 | Karma článku: 32.34 | Přečteno: 1104 | Diskuse

David Vlk

Koho přivezli traktoristi do Prahy?

Ta touha to těm nafrněným Pražákům nandat, ta vášeň s jakou je možno je kopnout nohou v gumáku do pražského úsměvu a jak jim rozrajtovat ty jejich nafrněné magistrály .

20.2.2024 v 14:44 | Karma článku: 43.55 | Přečteno: 5254 | Diskuse

David Vlk

Neutuchající vřískot Babišových paviánů.

Nechci se probudit v nějaké replice Erdoganova nacionalistického ekonomicky krachujícího Turecka, nebo se utopit v politickém paprikáši ve stylu Orbána.

12.2.2024 v 11:43 | Karma článku: 46.15 | Přečteno: 8025 | Diskuse

David Vlk

Erotická nabídka.

Dostali jste někdy nějaký neslušný návrh? nějakou erotickou, nebo erotizující nabídku od neznámého svůdce?

8.2.2024 v 12:37 | Karma článku: 36.97 | Přečteno: 4746 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Helena Vlachová

Můj syn

Vždy jsem si přála mít tři syny. Jenže člověk míní a Osud mění. Nakonec zůstalo jen při jednom synovi.

19.3.2024 v 6:37 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 1 | Diskuse

Olga Medová

Útřivé

Nevstoupíš dvakrát do stejné... lavice. Lavice Dejvice, rýmovačka...Budova Fakulty architektury od Aleny Šrámkové. Plně obsazené řady. Přednášející za katedrou. Prezentace s fotografiemi.

18.3.2024 v 23:55 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 36 | Diskuse

Pavel Nitka

Jaký to je milý dědeček aneb Stářím moudrost nezískáš...

Vždyť určitě celý život pracoval, staral se o své blízké, jedl jen kvalitní potraviny a nikdy na veřejnosti nemluvil sprostě. Dokonce i mouchám vyrobil ve své dílně krmítko...

18.3.2024 v 19:20 | Karma článku: 8.20 | Přečteno: 246 | Diskuse

Ján Chomík

U kaderníka

Márne sa snažím spomenúť si, kedy som bol prvýkrát u kaderníka. Je to však pravdepodobne jedna z tých spomienok, ktorú moja pamäť už definitívne pochovala.

18.3.2024 v 18:37 | Karma článku: 5.15 | Přečteno: 87 | Diskuse

Josef Ulman

Ja ně prarassijskij...!

Včera jsem na jednom fóru dostal tip na video nechvalně proslulého Petra Hájka, ve kterém dělá rozhovor s Jindřichem Rajchlem.

18.3.2024 v 10:10 | Karma článku: 21.08 | Přečteno: 532 | Diskuse
VIP
Počet článků 649 Celková karma 38.68 Průměrná čtenost 3936

Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...