David Vlk

Příběh obyčejné chamtivosti.

6. 09. 2017 10:22:09
O vině pana Babiše stejně nakonec rozhodnou volby. Pokud je Babiš s převahou vyhraje, tak nevěřím tomu, že bude někdy odsouzen. Dnes bohužel o politice.

Tak jsme se tak nějak všichni nevědomky stali figurami v nechutné hře o Babiše. Ať se postavíte na kteroukoliv stranu, musíte jen s otevřenou hubou zírat, jak dovedně dovede PR team zmíněného politika i tento zjevný průšvih využívat v páně Babišův prospěch.

Vlastně tady ani nejde o to, jestli opravdu dotační podvod spáchal, nebo nespáchal, naše společnost je natolik v názoru na tohoto "Protikorupčního bijce" rozdělena, že už v tom vlastně mají všichni jasno. Je vlastně jen otázka, která strana bude početnější??

O vině pana Babiše stejně nakonec rozhodnou volby. Pokud je Babiš s převahou vyhraje, tak nevěřím tomu, že bude někdy odsouzen. Nedělám si o našem soudnictví iluze. Každý zkušený právník se Vám vysměje, pokud si myslíte, že u soudu jde, Kristepane, o nějakou spravedlnost.

Takže vlastně o Babišově vině nakonec rozhodne kvalita jeho PR a ta je nezpochybnitelná.

Určitě jste už viděli nejnovější Anonistický bilboard, ve kterém je "Hon na posledního spravedlivého" umně využit v Babišův prospěch. A probíhající jednání v poslanecké sněmovně je toho taky důkazem.

Zatímco nikdo z Babišových straníků nemá doslova "Koule" na to, aby Babiše vydal a všichni jak boží hovada v jednom monotónním šiku melou tu otřepanou mantru o honu na čarodějnice. Sám Babiš nakonec takticky vyzval k vlastnímu vydání....... ovšem absolutně nespravedlivému, jak neopomněl dodat.

Přiznám se, mě na to celém nejvíc vyděsila ta motivace a důsledky Babišova "podvodu". Ta nechutná přízemní chamtivost.

Padesát miliónů jsou velké prachy! Ovšem pro druhého nejbohatějšího Čecha je to asi tolik, co pro mě padesát tisíc. A teď jednoduchá otázka :

Vystavil bych já za padesát tisíc nebezpečí trestního stíhání svoji milovanou ženu a děti?

Nikdy!!!

Nikdy bych své milované neohrozil ani za podstatně vyšší částku. Pokud tak pan Babiš bez skrupulí a mrknutí oka učinil, vrhá to na jeho charakter velmi významnou skvrnu.

A takový člověk, kterému není svatá ani vlastní rodina, by nám vládnout neměl!

Autor: David Vlk | karma: 47.10 | přečteno: 15409 ×
Poslední články autora