David Vlk

Tož my myslivci, včelaři a pejskaři se poslušně hlásíme do boje

6. 06. 2017 8:06:50
Tož teď došel befel z ministerstva obrany, že je nutné zvýšit obranyschopnost republiky. My osli jsme totiž v tom porevolučním sametovém opojení zrušili Svazarm, Lidové Milice a pomocou stráž VB.

Ti naší politici jsou tak strašně kreativní čímani, to jsme si je věru dobře zvolili.

Tož teď zrovna došel befel z ministerstva obrany, že je nutné zvýšit obranyschopnost naší republiky. My osli jsme totiž v tom porevolučním sametovém opojení, ožralí tou svobodou a bezstarostností zrušili Svazarm, Lidové Milice, pomocnou stráž VB a ostatní užitečné bojeschopné organizace a teď, když jde do tuhého a krutý nepřítel se chystá položit svůj krvavý sandál na naši zem, nemá ji kdo bránit!

A navíc se zjistilo, že jsme prý všecí tlustí, líní a nepohybliví a střílet umí jenom kolotočář Fanyn co má střelnicu na pouti a Morseovku už neumí nikdo.

Takže to se musí změnit. Odteďka všecí myslivci, radioamatéři, letečtí modeláři, včelaři, rybáři, kynologové, gynekologové a zahrádkáři všichni ti organizovaní a potenciálně bojeschopní do zbraně.

"Žádné výmluvy Oline, Franto a Jaryne, vyčistit flinty, nastartovat letadýlka, naostřit motyčky a do boje. A střílejte to rovnú na komoru" Prej finský model!

Tož, já samozřejmě taky půjdu. Morseovku si ještě trochu pamatuju, ze samopalu trefím nepřátelský tank aj na dvacet kroků, molotovovy koktejly piju pravidelně na ex každý čtvrtek v pivnici Na Rudém, můj dědek byl tak trochu partizán, umím skvěle na ohni ohřívat konzervy a pracuju zdatně s busolou ( jednou starší mám doma podložený peřiňák) a navíc , navíc mám doma divokého bojového psa.

Je to sice jenom dvoukilový Yorkshire, ale zato převelice krvelačný. Nedávno kousl do hýždí i moji zlou ženu a to si hned tak někdo nedovolí. Té se bojím aj já a policajti!

Ostatně když už nic jiného, může to divoké psisko aspoň těm našim nepřátelům přeleštit ty špinavé sandály, ať nám tady nenasvinijú v republice!

Velet tomu budou asi bývalí pohraničníci, to sú chlapi jak břitvy a ty se toho něco nastříleli za komančů. Šak proč né, musí se improvizovat, když nejsú prachy a lidi. A když ministr obrany může být herec, tak co?! A ta naše armáda přece dycky byla taková naša, lidová.

Navrhuju ještě, aby včelaři zákeřně vycvičili včelstva pro kamikadze sebevražedný útok na nepřítele a na každý nový traktor by měl každý farmář a družstevník svatou povinnost koupit jako povinnou výbavu, kromě klimatizace a gumových koberečků, aj protitankový rychlopalný kanón a rotační kulomet. Samozřejmě v barvě karoserie!

A gynekologové co se mě tam původně omylem připletli, protože to zní skoro stejně jak kynologové, by se měli učit vrhat sklapely na cíl a škrtit fonendospkopama.

A myslivci? Z těch je nutné seskupit elitní komanda. Komanda divokých fořtů a nadlesních. Fousatí chlapi z lesa, z tych půjde strach to budou naši "Mudžahedyni". Šak aj ten válečník Putin na začátku vojny taky posílá na nepřátelské území "zdvořilé zelené mužíky," tak to naši myslivci a hajní zvládnou taky. Říká se tomu hybridní válka!

Jenom jich musíme vtlouct do hlavy, že ve válce neplatí myslivecké právo. To by se nám mohlo totiž propagandisticky vymstít. Rozumíte, takový mrtvý nepřítel se smrkovú větvičkú v mordě, to by na CNN nevypadalo moc dobře.

No a díky leteckým modelářům minimálně zpětinásobíme naše letecké eskadry. Budeme v nich mět aj F16, Migy, Čmeláky, Mirage, Suchoje, Eurofightery, dvojplošníky a raketoplány. To agresory totálně poplete!!!

Ti budou valit zpátky dom, jak blesci, agresoři jedni. Ti naši kluci modelářští jsou totiž tak strašně šikovní, že z pár kilometrů si nikdo nevšimne, že to nejsou opravdické stíhačky. Vyděsíme nepřátele k smrti střemhlavým útokem leteckých modelů v měřítku 1:50!!!!! A bez jediného výstřelu!!!.

Takže, k obraně sociali............ ééééééé chtěl jsem říct k obraně vlasti, vždy připraven.

P.S. Kruci, zapomněl jsem na zahrádkáře !! To je jasná specializace! V rámci husitských bojových tradic udělají z koleček, kárek a přívěsných vozíků vozovou hradbu a budou ji bránit motyčkami vidlemi a hráběmi do posledního Bédi Trávníčka.

Autor: David Vlk | karma: 42.35 | přečteno: 5692 ×
Poslední články autora