Zeman rozdrtil definitivně "Kavárnu." Kruci, musím si koupit svítivě zelený nátělník.

Tohle byl od prezidenta Zemana úder na solar všech nás kavárenských povalečů a intoušských sluníčkářů. Tím, že vypustil svalnatého "Krakena" a ukradl srdce našich žen, konečně zcela rozdrtil nejen "Pražskou kavárnu."

My muži středního věku jen klopýtavě a s odstupem sledujeme módní trendy. Má to tu drobnou výhodu, že módní trendy někdy neočekávaně doběhnou nás .

Tak například kostkované košile flanelky. Já to nosím celý život a přesto, že jsem se v jedné slavné reality show od metrosexuála Jaro Slávika (Jaro to musí vědět, protože v mládí byl prý filmová hvězda) dozvěděl, že kostkovaná košile je kus hadry, který má charisma podobně mizerné, jako hadra na nádobí, tak zrovna nedávno se cool Hipstéři ohákli do flanelových kostek, vytáhli vrtačky a pilky stloukli si z repasovaných prkýnek boudy a bistra, kde vaří a servírují trendy veganské žrádýlka a ženské se z nich mohou pominout.

Proto pozorným okem sleduji, jaké se objeví nové trendy v pánské módě!

Samozřejmě zaznamenal jsem například dřevěné motýlky, ale nedokázal jsem překonat obavu z toho, že mi zákeřná buková tříska probodne krční tepnu a bude ze mě sice cool, ale přesto dost smutná mrtvola.

Ovšem teď vtrhl do mužské módy fenomén, který prostě ani já nemohu ignorovat. Je to jedovatě zelený elastický nátělník, který tak fantasticky širokému obecenstvu prezentoval nový idol českého národa Jirka Kajínek. Pozorně jsem sledoval , že i novináři na tuto Jiřího módní kreaci čekali dnem i nocí šest dnů před vězením a ženy všech věkových  a sociálních skupin se na pana Kajínka doslova vrhaly. Jiří si evidentně v bráně věznice ještě udělal padesát kliků, aby prezentoval svou vypracovanou muskulaturu, na které měl po dobu pobytu v nápravném zařízení dostatek času pracovat. Holt, máme nového módního guru!

Vůbec nám ten Jirka zavádí takový nemilý trend. Teď to vypadá, že by chlapi snad měli mít i ve středním věku svaly???? To už nestačí vysoké inteligentní čelo, solidní zahraniční vůz a znalost ugrofínské kinematografie? Znamená to, že letos po dobu festivalu Letní filmová škola v Uherském Hradišti budu mladé krásné a brejlaté intelektuálky lákat na krabici Buchlovské svíce nikoliv intelektuální rozpravou, ale pobíháním po hradištských náměstích narvaný jak jitrnice do upnutého zeleného nátělníku???

A tak nás zapřísáhlé salonní sluníčkářské kavárníky prezident Miloš Zeman konečně dostal, rozdrtil a zkazil nám život!

Snad abychom si teď na starý kolena koupili permanentku do posilovny, anebo Ti méně majetní z nás přepadli s pistolí v ruce benzínovou pumpu. Ve vězení pak budeme moci zdarma pilovat svou tělesnou kondici a nabírat do nátělníku svalovou hmotu.

Jenom se bojím, aby po absolvování nepodmíněného trestu v plném rozsahu, nefrčelo zase už něco jiného a zelené nátělníky nebyl absolutně "OUT" S prezidentskou milostí a předčasným propuštěním bych totiž já počítat nemohl. Pan prezident totiž potřetí kandidovat naštěstí nemůže.

Doufám teda!!!

Autor: David Vlk | středa 24.5.2017 10:11 | karma článku: 42,11 | přečteno: 7935x
  • Další články autora

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 32,57

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,30

David Vlk

Barevný Šarkan.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,47

David Vlk

Koho přivezli traktoristi do Prahy?

20.2.2024 v 14:44 | Karma: 43,62