Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vypadni z tý postele Donalde, aneb jak mi Donald Trump přebral manželku.

Tak jsem se strašně naštval, vylítnul ty schody do patra, vletěl do ložnice a tam on ležel v mojí posteli v hedvábným prezidentským pyjama s tím emerickým orlem na kapsičce. 

Můj domácí kredit povážlivě poklesl poté, co jsem dostal do socialistické péče svoji koupelnu. Prostě manželka rozhodla, že úklid v této mojí chlapské noře mám zcela na starosti já. Samozřejmě přistoupil jsem k tomu po chlapsku. Chlap si prostě musí sehnat pořádný vercajk, než začne něco dělat.

Takže vzal jsem kreditku a koupil luxusní mop na podlahu, speciální malý mopík na čištění kachliček, kartáč na pojezdy sprchového koutu, kartáč na čištění WC, elektrický akumulátorový strojek na čištění oken a zrcadel, soupravu speciálních mikroténových hadříků, různé houbičky a stěrky, speciální přípravek na čištění baterií, speciální přípravek na čištění spár, taktéž obnovovač spár, stěrku na výměnu silikonu, stěrku na sklo do sprchového koutu. Kartáč na čištění trubek na otopném žebříku, leštěnku na koupelnový nábytek, přípravek na dlaždice a plísně, tři druhy osvěžovačů vzduchu a dva druhy takových těch kostiček do mísy. Účet jsem samozřejmě raději jakože ztratil.

Když jsem to dodávkou všechno přivezl domů, zjistil jsem, že to nemám kam dát a tak jsem dodávkou zajel do svého skladu a přivezl dvě vysoké koupelnové skříňky, které jsem pečlivě navrtal do koupelny a naplnil svým úklidovým vercajkem. Holt být majitelem koupelnového studia má někdy i své výhody.

Samozřejmě, že na zadní stranu dvířek skříněk jsem vystavil inventární seznam a všechen vercajk řádně označil a zaevidoval, vsadím se, že baby se mi v tom budou hrabata, tak ať je v tom pořádek.

Spokojen se svým nákupem jsem se pustil do úklidu. Hergot je to docela fuška, člověk se u toho fakt musí hejbat, škoda, že nemají nějaký robotický mop na dálkové ovládání, sedl bych si na mísu a čistil to dálkově u čtení nějakého hezkého blogu třeba Zuzanky Zajícové, nebo inteligentní krásky Součkové.

Manželka mi samozřejmě moji výbavu záviděla a furt si chtěla něco půjčovat, znáte to, ženský. Rozstrkaj vám vercajk po celým baráku, nic není na svým místě postupně se to ztrácí a inventární seznam se stává pouze vzpomínkovou prezenční listinou......

Tak jsem ji trochu seřval:

 "Ruce pryč od mýho vercajku ženo!" Hájil jsem svoje dvě skříňky.

To jsem ale neměl říkat, teď kdykoliv se večer snažím alespoň prstíčkem dostat k ní pod peřinu, aspoň trošku si přijít na svý, odpověď je vždy rezolutně  stejná:

"A teď ruce pryč od mýho vercajku Davide!" Kruci jak může být ta ženská tak pomstychtivá a krutá.

Takže v našem rodinném životě nastala určitá disharmonie. Ještě se to zhoršilo, když jsem ten mop za dva litry s DPH rozlomil na dvě části a chtěl si koupit nový. A pak mi taky ještě spadnul ten strojek na okna a zrcadla a rozflákal se a taky kyselina na čistění spár udělala flek na koupelnovém nábytku. Manželka se hodně zlobila a dokonce mi vyhrožovala rozvodem a odlukou i od stolu. A křičela na mě , že to dělám schválně, aby mě toho úklidu raději zprostila.

Děti na mne hleděli jako na vraha  a defraudanta, který utratil za blbosti finanční rezervu na jejich jarní boty a vysokoškolské studium a ještě trápí chudáka maminku.

A tak jsem tu noc leželi opravdu zády k sobě, každý na opačný straně postele a mezi námi ten úklidový spor vyoral hlubokou brázdu, za kterou by se nemusel stydět ani mistr světa v orbě. A ten měsíc na nebi svítil tak hrozně divně, že žádnej div, že se mi pak zdál ten strašnej  sen. 

Probudil jsem se vlastním výkřikem. Zpocený jako Ivan Lendl na Australian open jsem vytřeštil oči do tmy s řevem:

"Vypadni z tý postele Donalde!" A hned potom jsem musel rozsvítit lampičku, abych se ujistil , že v posteli s mojí ženou ležím jen já a ne pan Trump.

"Co blbneš?" Zavrčela podrážděně manželka a zašátrala po budíku. 

"Davide, ty ses fakt zbláznil, vždyť je sobota a půl páté ráno." Zabručela na mě vzápětí.

"Vladěnko promiň, já měl strašnej sen, že se nám do baráku nakvartýroval Donald Trump!"Vyhrkl jsem.

To bylo totiž tak. Jednoho dne mi v tom snu prostě manželka oznámila, že už si nerozumíme a že potkala opravdového muže svého života. A já pak přišel domů a celý parkoviště bylo zatarasený takovýma těma obrovskýma černýma teréňákama a všude se poflakovali ti chlapci z ochranky s drátkama za uchem a já přišel domů a u stolu seděl Donald Trump, nafrněnej jako vždycky a s manželkou mi oznámili, že Donald bude teď u nás bydlet.

Já mu teda chtěl dát hned přes hubu a vyhodit ho z domu,ale dejte pár facek náčelníkovi celý týhle planety, to prostě nejde. Tak jsem aspoň křičel teda no:

"Proboha, řekni mi, co na tom dědkovi vidíš, vždyť je mu skoro devadesát." Řval jsem na manželku, ale to jsem neměl dělat, protože se hluboce nadechla spustila.

"Teprve Donald ve mně objevil tu pravou ženu Davide, můžeš se vztekat, můžeš prudit, ale Donald je ten pravý muž mého života." Setřela mě.

A ten papulatý mizera seděl nabubřele za stolem, pil kafe s lógrem z mýho nejmilejšího, modrýho hrnku s koníčkem, pak na mě vstrčil prostředníček a prohlásil:

"Donald Trump first Dejvide, vždycky first." Prostě mluvil v tom snu normálně česky- asi něco pochytil, jak měl tu lyžařku Zelníčkovou ze Zlína.

A tak jsme tam žili všichni tři. Já musel spát v obýváku, kdežto ten mizera zabral v ložnici moji postel u okna a děcka mu zobaly z ruky, protože jim koupil zlatý ajfouny, gumový kabelky Obag, co se do nich daj chytat v potoku i ryby a ty nejdražší airmaxy co měli v krámě . No prostě si je koupil a Žena jen kvetla a růžověla.

A jednoho dne mi oznámila, že se musím o Donalda tři dny starat, protože ona jede na kliniku, udělat si nový prsa, vybělit zuby, natáhnout škraně a prostě se trošku vylepšit, protože Donald chce aby byla prostě "Perfect" A tak se ráno důkladně v naší ložnici rozloučila s Donaldem, zatímco já se snažil nespadnout i se psem z gauče v obýváku a odjela na tu kliniku tou černou terénní americkou obludou.

Asi za půlhodiny na mě řve z ložnice Donald, že je po tom raním sexu strašně hladnej a ať mu okamžitě donesu do postele nějakej dobrej "Džogurt".

Tak jsem se strašně naštval, vylítnul ty schody do patra, vletěl do ložnice a tam on ležel v mojí posteli v hedvábným prezidentským pyjama s tím emerickým orlem na kapsičce. Vrchem se mu mezi knoflíčkama draly ven takový příšerný žluto šedivý chlupy a na hlavě měl připláclou tu svoji blonďatou vlasovou kšiltovku. 

Já po něm vzteky třísknul jednoho smetanovýho, jahodovýho "Choceňáka" a jemu se ten jogurt rozstříkl po hedvábném pyjama.

"Donald first Dejvide, Donald vždycky first!" Řval na mě a šermoval tím prostředníčkem.

Tak jsem se nadechl, chytil ho za límec a za řevu:

"Slez z tý postele Donalde!!!!" Jsem mu mlátil tou blonďatou hlavou o pelest naší manželské postele.

No prostě bylo to strašný a ten můj řev mě probudil a já seděl na posteli, kladiva mně pumpovala jak parní stroj, tlak 180 a z nozder mi odfukoval sirný dým jak čerťasovi Berťasovi. A manželka už zase v klidu pochrupkávala a jen do polštáře mumlala:

"Ruce pryč od mýho vercajku, ruce pryč!" A spala dál.

A já už věděl, že už prostě neusnu a tak jsem šel dolů a v tý svý vypíglovaný, čistý koupelně jsem si dal prášky na tlak, zapil to sklenkou vody, oholil se a vyčistil zuby, protože i v sobotu chodím do práce.

 Jenom mě hergot bylo divný, že když jsem se chtěl učesat, tak z hřebenu trčely tři obrovské, blonďaté vlasy jak zlaté dráty.

"Ježišikriste, že by to nebyl jen sen?????????????????????"

Autor: David Vlk | sobota 4.2.2017 19:54 | karma článku: 30,47 | přečteno: 1596x
  • Další články autora

David Vlk

Nesnáším starý dobrý zlatý časy

V podstatě každá generace se dostane do stavu, kdy začne nostalgicky vzpomínat na „Starý dobrý zlatý časy.“ Někdy je v tom čistá nostalgie, ale někdy i trocha senility.

16.4.2024 v 9:04 | Karma: 27,50 | Přečteno: 805x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Tati, ten Babiš je tvůj konkurent??

Občas taky dorazím domů a snažím se prohodit pár slov se svými dětmi. Baví mě ten jejich svěží pohled na svět prostý mého suverénně odžitého hraní na jistotu.

7.4.2024 v 19:58 | Karma: 40,19 | Přečteno: 4562x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Barevný Šarkan.

„Ej pánko, pekné to tady máte. Klobásu by som si dal, aj syra zakúsol.“ Prohlásil excelentní Rom v klobouku a modré fliesové mikině a blýskl na mě zlatým zubem v mém obchodě s farmářskými potravinami v Olomouci v rozesmáté papuli.

5.4.2024 v 13:14 | Karma: 38,38 | Přečteno: 2457x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Slováci si už zase vybrali špatnou stranu.

Není to poprvé, co si Slovensko špatně vybralo. Dneska už o tom snad můžeme otevřeně mluvit. Žijeme každý národ ve svém státu a zodpovídáme se jen sami sobě.

26.2.2024 v 14:00 | Karma: 33,87 | Přečteno: 1379x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Koho přivezli traktoristi do Prahy?

Ta touha to těm nafrněným Pražákům nandat, ta vášeň s jakou je možno je kopnout nohou v gumáku do pražského úsměvu a jak jim rozrajtovat ty jejich nafrněné magistrály .

20.2.2024 v 14:44 | Karma: 43,62 | Přečteno: 5405x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Neutuchající vřískot Babišových paviánů.

Nechci se probudit v nějaké replice Erdoganova nacionalistického ekonomicky krachujícího Turecka, nebo se utopit v politickém paprikáši ve stylu Orbána.

12.2.2024 v 11:43 | Karma: 46,18 | Přečteno: 8182x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Erotická nabídka.

Dostali jste někdy nějaký neslušný návrh? nějakou erotickou, nebo erotizující nabídku od neznámého svůdce?

8.2.2024 v 12:37 | Karma: 37,15 | Přečteno: 4865x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Byt o velikosti 8m2 je dost velký na vše.

Dneska jsem se dočetl, že státní správa chystá nový standard bydlení v Česku. Minimální plocha obyvatelného bytu bude stanovena na 8m2. Za mě je to naprostý luxus.

26.1.2024 v 10:01 | Karma: 36,71 | Přečteno: 2019x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Zkáza západní civilizace nastala.

Baletním krůčkem jsem vkročil na první kamennou kočičí hlavu a pak na další a další na čtrnácté dlaždici se mi kotníky rozvibrovaly v divokém rytmu. Náledí zkáza západní civilizace je dovršena.

23.1.2024 v 10:28 | Karma: 42,05 | Přečteno: 9781x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Ruský svět začíná za Hodonínem

Asi nejsem sám, kdo se se zděšením dívá kousek na Východ za řeku Moravu, kde začíná Slovensko a vládne Robert Fico.

21.1.2024 v 10:46 | Karma: 37,74 | Přečteno: 1958x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

ANO je nekonečný gejzír politického bahna

Baví Vás pořád poslouchat to lhaní, jak by to ta parta servilních přidržtašků velkého Šéfa uměla líp? Fakt?

17.1.2024 v 12:17 | Karma: 37,93 | Přečteno: 1483x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Už jste byli na swingers párty?

„Já sem byl pro Viagru kamaráde, v pátek jdeme se ženou na Swingers párty, tak abych se tam pořádně blejsknul, chápeš ne ??? Potřebuju nějaký nevšední zážitky v tom novém roce“ Mrkal na mě spiklenecky Vláďa.

11.1.2024 v 19:03 | Karma: 35,12 | Přečteno: 1765x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Ambiciózní dietní plán.

Studeným krámem protahuje drobný průvan. Led diodová světla u stropu chladně svítí na vystavené zboží a shrbenou postavu prodavače z posledních sil se držícího pultu.

4.1.2024 v 11:01 | Karma: 37,55 | Přečteno: 2504x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Ovládne v příštím roce Alena Schillerová Only Fans?

Je třeba si klást zásadní otázky, aby nám na ně rok 2024 mohl dát odpovědi . Uvidíme konečně světlo na konci tunelu? Nebo to bude jen další vehikl jedoucí v protisměru?

30.12.2023 v 15:19 | Karma: 31,84 | Přečteno: 1233x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Trochu té zasloužené vánoční erotiky.

Člověk by řekl, že když se po dlouhém roce konečně přiřítíte domů a dokonce doma spíte v jedný posteli s manželkou déle než dvě noci, že musí zákonitě dojít na nějakou tu vášnivou erotiku.

27.12.2023 v 10:56 | Karma: 42,14 | Přečteno: 7937x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Nový trenky k Vánocům.

Vypadal jsem v tom jak starej baleťák s tříselnou kýlou. Prostě primabalerín z Národního hadra......... nejedna labuť by za mnou otočila dlouhý krk.

3.12.2023 v 15:44 | Karma: 33,11 | Přečteno: 1344x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Máj inglíš is not gůůůt.

S mojí školní angličtinou je to fakt bída. Zatímco s těmi pár Ukrajinci, co vlezou do Gruntu jsem schopen vést zajímavý rozhovor pouze rusky na téma "Kak já guljáju po párke."

20.11.2023 v 10:43 | Karma: 36,20 | Přečteno: 1646x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Čermáku, co jsi měl ze zeměpisu?

Nechce se mi věřit , že nám hrdina lhal. Že vůbec netoužil po ruském pořádku, že vůbec nechtěl žít v té nádherně svobodné a přívětivé zemi, že nechtěl dýchat stejný vzduch jako veliký Putin.

15.11.2023 v 12:51 | Karma: 32,19 | Přečteno: 1362x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Jak jsem pekelně zapařil.

Poprvé jsem se dovolil manželky zeptat, kdy už půjdeme domů v 20.05 podruhé v 21.03 a po třetí jsem ve 22.00 rozdělil společné klíče a odkráčel do hajan.

6.11.2023 v 10:56 | Karma: 40,58 | Přečteno: 4796x | Diskuse| Ostatní

David Vlk

Budeme mít na východě za souseda ruský satelit?

Nemuseli jsme čekat dlouho po volbách a už jsme slyšeli Ficova slova o zradě Ukrajiny a celého dosavadního prozápadního směřování Slovenska.

26.10.2023 v 13:58 | Karma: 42,77 | Přečteno: 6840x | Diskuse| Politika
  • Počet článků 652
  • Celková karma 38,33
  • Průměrná čtenost 4974x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik